Antalyada Taş Ocağı Rezaleti

Ynt: Antalyada Taş Ocağı Rezaleti

Ormanmış,tarım arazisiymiş falan dinlemez bunlar, branşları zaten bu tür işler...

tek kelimeyle rezalet cahillik güzel ülkemizi yok etmeye çalışıyor sırf para için yazık ülkemizin kıymetini bilmemiz lazım :( :( :( :(

İnsanoğlunun ameli doymuyor.

Bir kızıldereli atasözü der ki:

Son Irmak Kuruduğunda ,
Son Ağaç Yok Olduğunda,
son Balık Öldüğünde,
Beyaz adam paranın yenmeyen birşey Olduğunu Anlayacak.

anlamsız işleri çok bunların.. bari kesseydinizde bi işe yarasaydı o ağaçlar.. toprağın altında kalınca kıçlarının keyfi gelmiştir..

bu sadece bı tanesı .. buna verımlı tarım alanlarına yapılan sıtelerı .. otopark yapmak ıcın yakılan tarıhı evlerı ... derısı veya dısı ıcın katledılen hayvanlarıda ekleyebılırz :(

Çevreci arkadaşlarım benim, burası mermer ocağı, demekki ihtiyaç.:) Konut yaparken mutfak tezgahında ki mermerin rengine,merdivendeki mermerin damarlı veya damarsız olmasına fazla takılmazsak böyle manzaralar olmaz.:)

nailyetek link=topic=62691.msg701835#msg701835 date=1360772012' Alıntı:
Çevreci arkadaşlarım benim, burası mermer ocağı, demekki ihtiyaç.:) Konut yaparken mutfak tezgahında ki mermerin rengine,merdivendeki mermerin damarlı veya damarsız olmasına fazla takılmazsak böyle manzaralar olmaz.:)
evet abi, olaya birde bu yüzünden bakmak gerek. :)

nailyetek link=topic=62691.msg701835#msg701835 date=1360772012' Alıntı:
Haberde taş ocağı diye geçiyordu fazla kurcalamadım ben görüntü yeter zaten :)

Maden müh. ders 1 ilk konu maden ocakları nerelere kurulur ve nerelerde çıkartılabilir :) ihtiyaç var heryere kurarız değil çevreye zarar vermedenibu ilk kural, yatırımcının kar amaçlı pazarlayabileceği mevkilere kurulur.Az bişeyler kalmış aklımızda :)

ertac sahın link=topic=62691.msg701815#msg701815 date=1360768629' Alıntı:
bu sadece bı tanesı .. buna verımlı tarım alanlarına yapılan sıtelerı .. otopark yapmak ıcın yakılan tarıhı evlerı ... derısı veya dısı ıcın katledılen hayvanlarıda ekleyebılırz :(
aynen bilader polatlı tarafında var ankarada 1 dönüm arazi satıp traktör yeniliyolar sonra sitenin içinde traktörle dolaşıyorlar :)