AP-2 BETA-6

Ynt: AP-2 BETA-6

Gercekten mocıtu arkadaşımıza emeklerinden ve yardımlarından dolayı cok teşekkürler sonunda gercekten calışan bir AP ben traktörde duruyorum o biçiyor saolasın süpersin rep tir binevi şey kurban olsun kardeş hakikaten cok calışıp bulmuşsun Allah Razı olsun

ya arkadaşım nasıl çalıştırdın bi anlatsana bende kurdum ama çalıştıramadım şimdiden teşekkürler

XPaSaMX link=topic=10395.msg108215#msg108215 date=1229113447' Alıntı:
Gercekten mocıtu arkadaşımıza emeklerinden ve yardımlarından dolayı cok teşekkürler sonunda gercekten calışan bir AP ben traktörde duruyorum o biçiyor saolasın süpersin rep tir binevi şey kurban olsun kardeş hakikaten cok calışıp bulmuşsun Allah Razı olsun

Vallahi arkadaşım bgün aldığım en iyi haber diyebilirim yamayı bgun öğlen ekledım deneme fırsatım olmadı merak etmıstım cok calıstıgına cok sevındım allah senden razı olsun kardeşim.

Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt