Aramıza yeni katılan YAREN TD85D plus :)

Ynt: Aramıza yeni katılan YAREN TD85D plus :)

Tarafımca düzenlenmiştir. eline sağlık kardeşim güzel motor almışsınız Allah kullanmak nasip etsin

saol kardeşim daha iyisi sizin olsun. ya kardeş biz abimle çok istedik kabinli alalım diye ama gelde sen bunu babama anlat ;D neymiş efendim ben motorun sesini net olarak duymazsam tozu toprağı yemezsem o traktörle iş yapamam diyo zuha-*-s :D eski toprak işte

Hayırlı olsun kardeş babama şaştım valla:) eski toprak ne de olsa doğru söylüyosun

HayıRLı uğuRLu oLsun ALLAH kaza bela vermesin bereket getirsin. Babamda aynı kafa 168 in kabini çıkaracam diyor niye diyorum 'herkte sesini dinleyeceğim' diyor zuha-*-s zuha-*-s

DqN 58 link=topic=40250.msg353799#msg353799 date=1299495566' Alıntı:
HayıRLı uğuRLu oLsun ALLAH kaza bela vermesin bereket getirsin. Babamda aynı kafa 168 in kabini çıkaracam diyor niye diyorum 'herkte sesini dinleyeceğim' diyor zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s

valla kardeş yavv ;D diyorum ya baba bak etme eyleme tozda toprakta kliması var 1 gr toz almaz içeri rahat olur hem teybi flanda olur diyorum , yok illede gölgelikli olsun tarlada iş yaparken müzik mi dinlenir tozu soğuğu yiyceksinki yaptığın işin değerini anlayasın diyo motorun sesinide açıktan duymazsam kendimi kafesin içinsa sanarım diyo zuha-*-s zuha-*-s )))

şarklılı18 link=topic=40250.msg353807#msg353807 date=1299496598' Alıntı:
valla kardeş yavv ;D diyorum ya baba bak etme eyleme tozda toprakta kliması var 1 gr toz almaz içeri rahat olur hem teybi flanda olur diyorum , yok illede gölgelikli olsun tarlada iş yaparken müzik mi dinlenir tozu soğuğu yiyceksinki yaptığın işin değerini anlayasın diyo motorun sesinide açıktan duymazsam kendimi kafesin içinsa sanarım diyo zuha-*-s zuha-*-s )))
aç pencereyi :) ses de girer toz da deseydin:)

yav bişey dedirtmiyoki valla bize ağız açtırmıyo ne dediysek ters cevap veriyo ;D