PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Arazi toplulaştırması ve yıkılan hayaller.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stajeriz" data-source="post: 1229091" data-attributes="member: 80713"><p>Cevap yazan herkese teşekkürler. Ben canımın derdindeyim. En başından size zahmet olmasın diye zaten aptalız yazdım. İstediğiniz bir şey varsa onuda yazarım. Salağız malız, aptal aptal işler yaptık, enayiyiz, beynimiz çalışmıyor v.s v.s Lütfen bunlari yazacaklar boşyere zahmet etmesin. Bunlari duymaktan bıktım artik. </p><p></p><p>Şuan bu forumdan gelecek cevaplara ve yorumlara odaklandım. Konuya yardımcı olan cevaplardan anladığım kadarıyla bunu kabullenmek zorunda değilim.Zaten bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı. Ben Pazartesi tekrar haritaya gidip yapılan hiçbirseyi kabullenmiyorum diyeceğim. Eski yerimde kalmak istiycem. </p><p>Bir merakım cevaplanmadı. Sizce neden %10 küçülüyor? Imar yok bişey yok. Devlet bu aldığı yerin parasını niye bana ödemiyor?</p><p>Tekrardan teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stajeriz, post: 1229091, member: 80713"] Cevap yazan herkese teşekkürler. Ben canımın derdindeyim. En başından size zahmet olmasın diye zaten aptalız yazdım. İstediğiniz bir şey varsa onuda yazarım. Salağız malız, aptal aptal işler yaptık, enayiyiz, beynimiz çalışmıyor v.s v.s Lütfen bunlari yazacaklar boşyere zahmet etmesin. Bunlari duymaktan bıktım artik. Şuan bu forumdan gelecek cevaplara ve yorumlara odaklandım. Konuya yardımcı olan cevaplardan anladığım kadarıyla bunu kabullenmek zorunda değilim.Zaten bu saatten sonra kaybedecek birşeyim kalmadı. Ben Pazartesi tekrar haritaya gidip yapılan hiçbirseyi kabullenmiyorum diyeceğim. Eski yerimde kalmak istiycem. Bir merakım cevaplanmadı. Sizce neden %10 küçülüyor? Imar yok bişey yok. Devlet bu aldığı yerin parasını niye bana ödemiyor? Tekrardan teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Arazi toplulaştırması ve yıkılan hayaller.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt