PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arcanda Arpa Tohumu Nerden Temin Edilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1222570" data-attributes="member: 38742"><p>120 dekar Arcanda 100 dekar da Larende cinsi Arpa ektim. Verim konuşmak için henüz çok erken, biçim Temmuz ayı ortalarını görür. </p><p></p><p>Ektiğim tarlaların çoğu Patates,Pancar, Nohut ve Fiğ kalkan yerlere münavebe usülü. Çoğu taban tarla olmakla birlikte sulama yapmıyorum. Taban su seviyesi yüksek, kara toprak diye tabir edilen tarlaları ekiyorum. </p><p></p><p>Patates ve Pancar kalkan tarlalara taban gübresi de atmıyorum. Fazla gübre kullanılmasına sıcak bakmamakla birlikte fiğ ve nohut üstü tarlalara gübre atıyorum.</p><p></p><p>Geçen sene Larende ile Arcanda arasında pek verim farkı yoktu, yalnız Arcanda ektiğim tarlayı sel basmıştı. Arcanda daha diri , daha tok daha ağır bir Arpa türü. Larende beyaz, Arcanda sarı bir tür.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1222570, member: 38742"] 120 dekar Arcanda 100 dekar da Larende cinsi Arpa ektim. Verim konuşmak için henüz çok erken, biçim Temmuz ayı ortalarını görür. Ektiğim tarlaların çoğu Patates,Pancar, Nohut ve Fiğ kalkan yerlere münavebe usülü. Çoğu taban tarla olmakla birlikte sulama yapmıyorum. Taban su seviyesi yüksek, kara toprak diye tabir edilen tarlaları ekiyorum. Patates ve Pancar kalkan tarlalara taban gübresi de atmıyorum. Fazla gübre kullanılmasına sıcak bakmamakla birlikte fiğ ve nohut üstü tarlalara gübre atıyorum. Geçen sene Larende ile Arcanda arasında pek verim farkı yoktu, yalnız Arcanda ektiğim tarlayı sel basmıştı. Arcanda daha diri , daha tok daha ağır bir Arpa türü. Larende beyaz, Arcanda sarı bir tür. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arcanda Arpa Tohumu Nerden Temin Edilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt