PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arcanda Arpa Tohumu Nerden Temin Edilir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Sait öztürk" data-source="post: 1231662" data-attributes="member: 80701"><p>Cenap bey.. Anladığım kadarı ile çiftçilik konusunda benden daha tecrübelisiniz. Yıllarca susuz tarım yapıp verimi artırmanın yollarını araştırmanız size daha da tecrübeler katıyor. O yüzden haddimi aşmadan sadece fikrimi söylemek istiyorum.</p><p></p><p>Solucan gübresinin içinde milyonlarca yararlı mikroorganizmalar bulunması nın yanında, bir de "su tutma" özelliği bence susuz tarım yapan çiftçi için, bulunması imkansız Allah ın bir nimeti olduğunu düşünüyorum.</p><p></p><p>SU TUTMA ÖZELLİĞİ NE? Yağan yağmurdan suyu, bünyesinde tutarak kurak zamanlarda (yağmursuz geçen) ürüne tuttuğu suyu kullandırıp verimi artırıyor. Sakın beni yanlış anlamayın. Solucan gübresi üreticisi falan değilim. Maksadım size veya başkasına solucan gübresi satarak kar elde etmek de değil. Sadece gözlemlerim ve araştırmalarım dan bilgilerimi paylaşmak istiyorum. </p><p></p><p>Solucan gübresini ilk keşfedip (labaratuvarda üretip) kullanan Amerika. Amerika yı geçtim. İkinci kullanan ülke İsrail (kimyasalı üretip dünya ya satıp, kendisi solucan gübresi kullanıyor).</p><p></p><p>İsrail; hem iklimsel (senelik yağmur), hemde toprak özelliği bakımından dünya nın en fakir bölgesi. Ama adamlar susuz tarım da çok başarılı ürünler rekolteleri elde ediyorlar. En azından bunu düşünüp, İsrail in yaptıklarını tekrarlamak bizimde doğruyu bulmamızı sağlamaz mı?</p><p></p><p>VERECEĞİNİZ CEVABI ÇOK MERAK EDİP, ÖNEMSİYORUM.</p><p></p><p>Bol bereketli ürünler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sait öztürk, post: 1231662, member: 80701"] Cenap bey.. Anladığım kadarı ile çiftçilik konusunda benden daha tecrübelisiniz. Yıllarca susuz tarım yapıp verimi artırmanın yollarını araştırmanız size daha da tecrübeler katıyor. O yüzden haddimi aşmadan sadece fikrimi söylemek istiyorum. Solucan gübresinin içinde milyonlarca yararlı mikroorganizmalar bulunması nın yanında, bir de "su tutma" özelliği bence susuz tarım yapan çiftçi için, bulunması imkansız Allah ın bir nimeti olduğunu düşünüyorum. SU TUTMA ÖZELLİĞİ NE? Yağan yağmurdan suyu, bünyesinde tutarak kurak zamanlarda (yağmursuz geçen) ürüne tuttuğu suyu kullandırıp verimi artırıyor. Sakın beni yanlış anlamayın. Solucan gübresi üreticisi falan değilim. Maksadım size veya başkasına solucan gübresi satarak kar elde etmek de değil. Sadece gözlemlerim ve araştırmalarım dan bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Solucan gübresini ilk keşfedip (labaratuvarda üretip) kullanan Amerika. Amerika yı geçtim. İkinci kullanan ülke İsrail (kimyasalı üretip dünya ya satıp, kendisi solucan gübresi kullanıyor). İsrail; hem iklimsel (senelik yağmur), hemde toprak özelliği bakımından dünya nın en fakir bölgesi. Ama adamlar susuz tarım da çok başarılı ürünler rekolteleri elde ediyorlar. En azından bunu düşünüp, İsrail in yaptıklarını tekrarlamak bizimde doğruyu bulmamızı sağlamaz mı? VERECEĞİNİZ CEVABI ÇOK MERAK EDİP, ÖNEMSİYORUM. Bol bereketli ürünler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arcanda Arpa Tohumu Nerden Temin Edilir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt