Argon_70-Smhgwz

Ynt: Argon_70-Smhgwz

saolasınız abiler.
480i verdik walla tm onluk motor bence hem seri hemde heryerde işini göür tm kullanmadım heryer çamur ama köyün içinde bi tur attık hoşuma gitti alet :D
viteslerin geçişlerini sert geldi yada ben yerlerini bulamadım tm o war 5 ileri bide değiştir değiştir devm :D

eniştene hayırlı olsun Semih güle güle kullansın Argon unu, viteslere sert geçmesinin sebebi vites kol aşıkları küflenme yapmıştır o yüzden geçmeye bilir ben sık sık benim argon un aşıklara siprey pas sökücü sıkıyorum gayet seri geçiyorlar.

herkese tek tek teşekkür ediyorum saolun..
bartu link=topic=63443.msg712604#msg712604 date=1362342559' Alıntı:
eniştene hayırlı olsun Semih güle güle kullansın Argon unu, viteslere sert geçmesinin sebebi vites kol aşıkları küflenme yapmıştır o yüzden geçmeye bilir ben sık sık benim argon un aşıklara siprey pas sökücü sıkıyorum gayet seri geçiyorlar.
anladım abi bi bakalım aklımızda olsun deneriz onu. ;)

hayırlı olsun bunlar 5 ileri evet aynen aynısı amcamda var yalnız bayırda hemen bayılıyorlar 54 c ıle buna yetısırsın bayırda gecersen şaşırma :) ama duzde felaket hızı var

çok teşekkürler arkadaşlar ;)
fiyat olarak 480i verdik üste 20 bin verecez diye biliyorum vadeli ve bizim 480 bayhı masraf istiyordr o yuzden yaza bi motor gerekiyordu

muratyurdakul link=topic=63443.msg712815#msg712815 date=1362406683' Alıntı:
hayırlı olsun sağlamlık yonunden nasıl acaba bu makınalarr

sağlamlık olarak super kısın falan sorun yasamazssın hemen calısır ama cabuk bayılıyor neden bılmıyorum sanırım 5 vites o yuzden ama her işi yapar bu motor

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt