ARISI OLANA HİPE DESTEKLİ TRAKTÖR

arkadaşlar bugun edindiğim bilgiye göre arıcılık belgesi olup ve arıcılık klubune en az 3 yıl uye olan ve en az 100 kovan arısı olan arkadaşlara %60 devlet traktör almaya hibe veriyormuş ben bizim amca oğluan söylücem yaparsa same furtteto clasıs 70 yada td75b almayı düşünüyorum bu konu hakkında tam bilgisi olan varmı

Ynt: ARISI OLANA HİPE DESTEKLİ TRAKTÖR

zehriduman link=topic=70285.msg802707#msg802707 date=1385828072' Alıntı:
arkadaşlar bugun edindiğim bilgiye göre arıcılık belgesi olup ve arıcılık klubune en az 3 yıl uye olan ve en az 100 kovan arısı olan arkadaşlara %60 devlet traktör almaya hibe veriyormuş ben bizim amca oğluan söylücem yaparsa same furtteto clasıs 70 yada td75b almayı düşünüyorum bu konu hakkında tam bilgisi olan varmı

yakında 3 den fazla çocuğu olana da verecekler. ömrümüz olursa bu konuya demiştim diye yazarım.

TT 55 link=topic=70285.msg802718#msg802718 date=1385829049' Alıntı:
yakında 3 den fazla çocuğu olana da verecekler. ömrümüz olursa bu konuya demiştim diye yazarım.
ali
durki bunlar her önüne gelene traktör hibe eder ...
ama çiftçilik yapana vermez yada zorlaştırırlar...
e bari bizede otobüs ,kovan,greyder,gemi,daire yani ziraatle alakalı olmayan şeyler verseler yaaa..:)

ben geçen gün balıkesir tdkya mesaj yazdım sabah sağolsunlar döndüler, açıkçası bize uymadı fakat durum şöyle 5 yıl sarımsak, kimyon vs gibi ilaç sanayinde kullanılmak üzere bitki ekeceksin yada arıcılık yapacaksın demişlerdi

sarmısak ve kimyon ayrı galiba ama hibe vermeleri güzel bierşey bence şartları uyan herkez almalı eskilerin bir laı vardır devletin malı deniz yemiyen keriz oho-*s arcılık için kamyon veya pikap verseler güzel olur traktör veriyor akarabalarınızda varsa değerlendirin bence ben almayı düşünüyorum % 60 az deyil 70 bin tl makinayı 30 tlye alıcan yok gib birşey ikici elini bu fiyata alamazsın