Arkadaşlar Benm 55'in TARLA performansı rolantide sürüm

Ynt: Arkadaşlar Benm 55'in TARLA performansı rolantide sürüm

önemli olan rölantidedeğil çiftte kullandığın viteste rolantide gitmesi :) paylaşm için teşkkr.

onda denemedim aceleye geldi burayı 4 takviyele sürdüm 2 le de rolantide gittim

güzel paylaşım bendede var 55 56 daha hiç masraf etmedim 15 senelik traktör

biz 55 56 kullanırken 17 18 gaz ile sürüm yapardık seri 1 le 3 lü 10 inç pulluk ile siz rolantide çekiyosunuz ama çok yavaş gidiyosunuz erkunta bukadarda ozenmeyin erkunt taki rolanti bi başka çektigi viteste gazdan ayagınızı çekin farkına varırsınız nasıl bi çekiş oldugunu :)

Paylaşım için teşekkürler.Sürdüğünüz anız yanıktı herhalde,toprağın üstü siyah gibi duruyor ve de tozuyor. :)

sağolun arkadaşlar ben de normalde 17-20 arası sürüyorum çekim yapabilmek için biraz düşük tuttum gaZI

ORAYA MANTAR gübresi çekmiştik ondan öle siya yer mısır yeri gübreden dolayı tozuyo biz anız yakmayız

Takviye 4 de rolantide çekebilir mu?Tam devrinde gidişi güzel, rolantide tın tın mübarek :)

güzel asılıyor pulluğa. kaç model senin motor kardeş? bir de üzerinde hangi marka pompa var?

Takviye 4 de rolantide çekebilir mu?Tam devrinde gidişi güzel, rolantide tın tın mübarek :)

4 te denemedim kardeşim puluğu biraz havaya kaldrısak gider herhal :D

cazgin0020 link=topic=46297.msg438329#msg438329 date=1314468281' Alıntı:
biz 55 56 kullanırken 17 18 gaz ile sürüm yapardık seri 1 le 3 lü 10 inç pulluk ile siz rolantide çekiyosunuz ama çok yavaş gidiyosunuz erkunta bukadarda ozenmeyin erkunt taki rolanti bi başka çektigi viteste gazdan ayagınızı çekin farkına varırsınız nasıl bi çekiş oldugunu :)

rolanti devri çok yüksek çalışıyor.benim 80.4 ün rolanti devri 9 gaz nh lerin sanırsam 5 gaz.

Eren ASLAN link=topic=46297.msg439033#msg439033 date=1314688769' Alıntı:
efe kardeş traktör 2003 model bosh pompa var üzerinde
çok güzel. zaten bosch pompalı motorlar kolay kolay boğulmuyor ve stop etmiyor. bmm 2004 54c de bosch pompa var çekiş şahane...