arkadaşlar bi yardım edin.param çok az istedigim mazemeleri alamıyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: arkadaşlar bi yardım edin.param çok az istedigim mazemeleri alamıyom

Bu oyunun para hilesi direkt olarak yok. İndirdiğin yamaların klasörlerindeki modDesc.xml dosyalarını sağ tıklayıp Birlikte aç ' ta Not Defterini seçip aç. Not defterinde gözüken satırlarda şu price kod parçacıklarını bul <price>1</price> burada yazan şekilde parayı 1 dolar yap. Yamanın fiyatı 1 dolar olacak. Paran azalmayacak. Hatta -1000 veya daha fazlasını yaz. Sen ekipman aldıkça paran artar.

Ynt: arkadaşlar bi yardım edin.param çok az istedigim mazemeleri alamıyom

alipasalierkan link=topic=28897.msg242005#msg242005 date=1263571936' Alıntı:
Bu oyunun para hilesi direkt olarak yok. İndirdiğin yamaların klasörlerindeki modDesc.xml dosyalarını sağ tıklayıp Birlikte aç ' ta Not Defterini seçip aç. Not defterinde gözüken satırlarda şu price kod parçacıklarını bul <price>1</price> burada yazan şekilde parayı 1 dolar yap. Yamanın fiyatı 1 dolar olacak. Paran azalmayacak. Hatta -1000 veya daha fazlasını yaz. Sen ekipman aldıkça paran artar.

direkt olarak aslında var C:\Program Files\GIANTS Software\Farming Simulator 2009\data klasörü içinde storeItems.xml diye bi dosya var. oyunun orjinalindeki araçların hepsinin ismi ve fiyatları var. onu not defteriyle açıp <price>1</price> yazan yere istediğin kadar fiyat yazabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...