ARKADAŞLAR ÇAMURA BATIŞIMI GÖRÜN

Ynt: ARKADAŞLAR ÇAMURA BATIŞIMI GÖRÜN

alk-*svalla bravo sami traktörü mahvetmişin,çok uğraşmışsın,aslında batacağını anlayınca hemen orta kolu kısaltıp ,pulluğun daha çok yukarı kaldırmasını sağlasaydın belki çıkardı kendisi...paylaşıma tşkr... :)

yok ağabey öyle bir çamurki sabun sanki pulluğu yukarıda tutsamda ileri geri yaptıkça habire dibe gittim teker altlarına taş attıysamda çıkamadım çareyi köyden yardım çağırmakta buldum

eline sağlık sami abi...tümosana kalmak yakışmaz ama ))) o kadar çamurdan da tek çeker çıkmaz ;)

Paylaşım için teşekkürler.. Bu aylarda herkesin başına gelebilir.. Malum karasu sezonu..:)

Paylaşım için teşekkürler. İlk çizide de bu duruma düşmek adama baya koyar...:D Pulluğun kolununda bir pimi eksik...;)

o çamurdan çıkmaya uğraşmak nafile..en kısa zamanda yardım çağırmak en iyisi :) bu sene bende kaldığım için öyle diyorum :)

alipasalierkan link=topic=31448.msg268559#msg268559 date=1271320313' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. İlk çizide de bu duruma düşmek adama baya koyar...:D Pulluğun kolununda bir pimi eksik...;)
alipasalierkan link=topic=31448.msg268559#msg268559 date=1271320313' Alıntı:
pim kullanmıyorum kollardan sıkıştırmalı teşekkür ederim dikkatin için

bekliyoruz 4 gözle 4 çekerin batması daha zevkli olur artık jsb miçağırırsınız yoksa çukurova kepçemi

geçmiş olsun... geçenler bende battım amcam 95lik sameyle çekti :) tekerler çok fena toplamıştı o yüzden çıkamadım zaten :) bu günde kalıodum nerdeyse dediğin gibi üstü kuru bi bakıyon hop batıo :) 4x4 olmasa kurtaramazdım bende...

bende bugün 265 mf yi çektim :D çamur başka bişeye benzemez,çıkmaya çalışam derken baskı balatayı yemiş :D