Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! çok büyük geçmiş olsun kardeşim
Emrah Aktaş 15.09.2010 #22 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! gecmıs olsun kardesım allah korumus....allah beterınden saklasın
Y yanlız adam 15.09.2010 #24 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun topram allah beterinden saklasın
T tümosancı sefa 15.09.2010 #25 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun mal gider yerine yenisi gelir can gider yerine gelmez takma kafana herdahim olan şeyler
Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun mal gider yerine yenisi gelir can gider yerine gelmez takma kafana herdahim olan şeyler
Ç Çağrı 15.09.2010 #26 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun ekstra dikkat yağışlı havalarda
naıl_59 15.09.2010 #27 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! adas geçmiş olsun allah beterinden saklasın bu arada araban hayırlı olsun
Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! adas geçmiş olsun allah beterinden saklasın bu arada araban hayırlı olsun
O Osman Musaogullari 15.09.2010 #28 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! Aman biraz daha dikkat..Gecmis olsun..
anıltiraki 15.09.2010 #29 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! çok geçmiş olsun doğancan abi...allah daha büyüğünden saklasın...artık daha dikkatli ol...
Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! çok geçmiş olsun doğancan abi...allah daha büyüğünden saklasın...artık daha dikkatli ol...
MuRaT cAn 15.09.2010 #30 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun abi allah bi daha göstermesin allah beterinden korusun
Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsun abi allah bi daha göstermesin allah beterinden korusun
doganbey1 15.09.2010 #31 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! arkadaşlar hepiniz sağolun. Evet yağışlı havalarda dikkatli olmak gerek ama elden de bi şey gelmez ki.
Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! arkadaşlar hepiniz sağolun. Evet yağışlı havalarda dikkatli olmak gerek ama elden de bi şey gelmez ki.
Black.Boyss.37 23.09.2010 #32 Ynt: Arkadaslar kaza geçirdim!!!!! geçmiş olsn allah beterinden korusun dogan