ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ TRAKTÖR???????

SİZ HANGİ TRAKTÖRÜ TERCİH EDERDİNİZ?????

• Kullanılan toplam oy
    54
Ynt: ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ TRAKTÖR???????

ben masseyi işaretledim ama diğerleri hakkında bilgim yok :D ondan..
yada 54-c &60 -c fln gibi bişeylerde yazsaydın yada erkunt daha ii olurdu tşk;)

iila kullanılmasımı gerekio orda yazan traktörlerden bilgin vardır kullanman gerekmio
yaman 59 link=topic=18735.msg176494#msg176494 date=1241300026' Alıntı:
arkadaş bizde bunların hiçbiri kullanılmazki onuniçin hiçbiri

ben oyumu 240s e verdim...çünki çok seri ve atak makina diye düşünüyorum...yanılabilirim...

240s ten seri ve atak makina benim bildiğim fendt 820 ve 312 vario olabilir... yanlış anlaşılmasın sadece yorum yaptım...

240 çok süper bir motordur.tarladan boş araba getirip götürmeye ve bir motorsikletiniz yoksa tarla gezmeye çok ideal.Buradaki 240 kullanıcılarının belli başlı sorunları vardır.Tarlada çalışırken çekmediği için devamlı sağ elleri hidrolik kaldırma maşasında olur.va kamburluk başlar.Sürekli dişini sıktıkları için ağızlarında diş kalmamıştır.hepsinin saçları bembeyazdır.ve tarlada karpuz yiyemezler.karpuz kabuğu arka lastiğe denk geldi mi traktör orada patinaj yapar kalır.(Bu yazdıklarım gülmeniz için eleştirilerdir ve gerçek dışıdır.benim traktörüm universal 453 karşı eleştirilerinizi bekliyorum.)

240 DERİM . . . DÜnküne bakmıcaN ESKİYE BAKACAN ;)

NERDEn geldiĞine bakcaN. . .