PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ARPA, BESİCİLİKTE EN İYİ KESİF YEM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1399335" data-attributes="member: 76199"><p>Fazla protein tırnak yumuşaması yapabiliyor, dikkat edilmelidir.</p><p>Mısır silajı eti sarartır ve fazla sıkı yapmaz denilir.</p><p>Arpa, eti çok iyi sıkılaştırıyor, özellikle 45 günlük ten 100 günlüğe kadar etlik kümes tavuklarda görülüyor.</p><p>2-2,5 kg lık tavuk özel bakılırsa 5-6 kg ağırlığa gelebiliyor.</p><p>Arpa kırması + vitamin + tuz verdiğimizde kartoloş yaşlı tavuk gibi eti çiğnesekte ağızda dağılmıyor.</p><p>Mısır ve buğday kırması eti biraz yağlandırıyor.</p><p>Mısır+ buğday+ arpa+ ayçiçek ve pamuk küspesi+ vitamin ve tuz eşit oranlarda kırma yem yapılırsa tavuk eti baharat atılmış gibi lezzetli oluyor.</p><p>Döner yapılacaksa akşamdan tavuk eti süte bastırılır ve ertesi sabah baharatla terbiye edilirse lezzeti gelir.</p><p>Organik domates nasıl domates kokuyorsa, et üretirken de lezzet olarak sofraya hitap edecek üretim yapmalıyız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1399335, member: 76199"] Fazla protein tırnak yumuşaması yapabiliyor, dikkat edilmelidir. Mısır silajı eti sarartır ve fazla sıkı yapmaz denilir. Arpa, eti çok iyi sıkılaştırıyor, özellikle 45 günlük ten 100 günlüğe kadar etlik kümes tavuklarda görülüyor. 2-2,5 kg lık tavuk özel bakılırsa 5-6 kg ağırlığa gelebiliyor. Arpa kırması + vitamin + tuz verdiğimizde kartoloş yaşlı tavuk gibi eti çiğnesekte ağızda dağılmıyor. Mısır ve buğday kırması eti biraz yağlandırıyor. Mısır+ buğday+ arpa+ ayçiçek ve pamuk küspesi+ vitamin ve tuz eşit oranlarda kırma yem yapılırsa tavuk eti baharat atılmış gibi lezzetli oluyor. Döner yapılacaksa akşamdan tavuk eti süte bastırılır ve ertesi sabah baharatla terbiye edilirse lezzeti gelir. Organik domates nasıl domates kokuyorsa, et üretirken de lezzet olarak sofraya hitap edecek üretim yapmalıyız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ARPA, BESİCİLİKTE EN İYİ KESİF YEM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt