PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa ilaçlaması.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 937699" data-attributes="member: 54456"><p><strong>Ynt: Arpa ilaçlaması.</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar arpada ve buğdayda geniş yapraklı olarak harmony extra dar yapraklı olarak ralon süper adlı ilaçları karıştırarak uyugulayabilirmiyim.Bugün ilaç alıcaktım ama bizim orda full amin ve ralon süper adlı ilaç var ama ziraatçı bu ilaçları karıştıramassın 5gün arayla atman gerekir dedi.Bende geniş yapraklı harmony extra ve dar yapraklı ralon süper adlı ilacı karıştırmak istiyorum.Ama harmony extrada puma süper adllı ilaçla karışılabiliriği yazıyor.Ama etkin madde ralon süper ve puma süperde aynı.Ralon süper arpa ve buğdaylarda kullanılabiliyor puma süper tek buğdayda kullanılıyor galiba.Harmony extra ve ralon süperi karıştırıp atan varmı arkadaşlar.Bugün yarın ilaç atıcam bir türlü kafama yatan ilaç bulamadım.Bnim için önemli olan iki ilacı karıştırıp ve ve birazda sıvı çinko düküp tarlaya atmak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 937699, member: 54456"] [b]Ynt: Arpa ilaçlaması.[/b] Arkadaşlar arpada ve buğdayda geniş yapraklı olarak harmony extra dar yapraklı olarak ralon süper adlı ilaçları karıştırarak uyugulayabilirmiyim.Bugün ilaç alıcaktım ama bizim orda full amin ve ralon süper adlı ilaç var ama ziraatçı bu ilaçları karıştıramassın 5gün arayla atman gerekir dedi.Bende geniş yapraklı harmony extra ve dar yapraklı ralon süper adlı ilacı karıştırmak istiyorum.Ama harmony extrada puma süper adllı ilaçla karışılabiliriği yazıyor.Ama etkin madde ralon süper ve puma süperde aynı.Ralon süper arpa ve buğdaylarda kullanılabiliyor puma süper tek buğdayda kullanılıyor galiba.Harmony extra ve ralon süperi karıştırıp atan varmı arkadaşlar.Bugün yarın ilaç atıcam bir türlü kafama yatan ilaç bulamadım.Bnim için önemli olan iki ilacı karıştırıp ve ve birazda sıvı çinko düküp tarlaya atmak. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpa ilaçlaması.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt