PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada son durum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1226392" data-attributes="member: 54456"><p>Sulu değil.Taban sulak arazi sulamadım hiç.Mısır sonrasında arpa ekilir.Münavabe hep mısırla yaparız.Ama geçen sene bu tarladan dekara 890 kg biçmiştim.Nisan yağmurları iyidi geçen sene.Bu sene taneler birazdaha zayıf nisanda yağmadı bunada şükür.Ama kıraç yerler ne verir bilmiyorum.Bizim marmara bögesinde ilk defa bu kadar kurak bir yıl geçirdik.Aslında nisanda bir yağmur alsaydık dekara 750-800 çok rahat verirdi.Öenmli olan verim değilde bu zamanda bu fiyatlarda malımız komik fiyatlara gidiyor.Beni üzen bu.Gerçekten Biçesim bile gelmiyor tarlaları.300 dakar yer var biçilecek ama heyacan yok.Artık enayi yerine koyulmaktan bıktık.Herkez çiftçinin üzerinden bişiler kazanıyor.Üreten biziz ama en az parayı kazanan yine biz.Şuanda vermedim arpayı römorkta duruyor.Seneye bu işler nasıl olcak.Mozot 7 tl olur 18-46 125 tl olmuş.Tohum fiyatları çuvalı 125 tlden aşşa olmaz.İlaç fiyatlarını söylemiyorum bile.Bu iş dönmez allah yardımcımız olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1226392, member: 54456"] Sulu değil.Taban sulak arazi sulamadım hiç.Mısır sonrasında arpa ekilir.Münavabe hep mısırla yaparız.Ama geçen sene bu tarladan dekara 890 kg biçmiştim.Nisan yağmurları iyidi geçen sene.Bu sene taneler birazdaha zayıf nisanda yağmadı bunada şükür.Ama kıraç yerler ne verir bilmiyorum.Bizim marmara bögesinde ilk defa bu kadar kurak bir yıl geçirdik.Aslında nisanda bir yağmur alsaydık dekara 750-800 çok rahat verirdi.Öenmli olan verim değilde bu zamanda bu fiyatlarda malımız komik fiyatlara gidiyor.Beni üzen bu.Gerçekten Biçesim bile gelmiyor tarlaları.300 dakar yer var biçilecek ama heyacan yok.Artık enayi yerine koyulmaktan bıktık.Herkez çiftçinin üzerinden bişiler kazanıyor.Üreten biziz ama en az parayı kazanan yine biz.Şuanda vermedim arpayı römorkta duruyor.Seneye bu işler nasıl olcak.Mozot 7 tl olur 18-46 125 tl olmuş.Tohum fiyatları çuvalı 125 tlden aşşa olmaz.İlaç fiyatlarını söylemiyorum bile.Bu iş dönmez allah yardımcımız olsun.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada son durum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt