PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada yaprak güprelemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1299535" data-attributes="member: 74007"><p>İlk uygulamayı kardeşlenme ortasında önceki(kardeşlenme başı-ortası arası) dönemde bitki sayısı az olduğu için düşük doz 50-60 gram 2.uygulamayıda tam kardeşlenme ortasında 60-75 gram yaparsanız güzel olur.2 defa uğraşmayım derseniz ot ilacıyla tek seferde 100 gram atılabilir.Ot ilacıyla 75 gram+ 1 hafta sonra ikinci 50-75 gram uygulamada güzel tercih edilebilir.Bence en uygun uygulama sırasıyla 1,3ve 2. uygulamalardır.Basfoliar kelp deniz yosunu ekstrakli güzel bir üründür.Kardeşlenme döneminde ot ilacı+combi+kelp+üre yapabilirsiniz.Deniz yosunları kardeşlenmeyi,kök gelişimini ve sürgün gelişimini çok güzel tetikler.</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/index.php?threads/100838/[/URL]</p><p>Bu başlıkta çok kaliteli olan mc extra ve maxicrop ürününü anlattım.İncelemenizi ve çevrenize ürünleri sormanızı tavsiye ederim.Piyasanın çok altına veriyorum.Dekara 80 gram atarsanız güzel sonuçlar alırsınız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1299535, member: 74007"] İlk uygulamayı kardeşlenme ortasında önceki(kardeşlenme başı-ortası arası) dönemde bitki sayısı az olduğu için düşük doz 50-60 gram 2.uygulamayıda tam kardeşlenme ortasında 60-75 gram yaparsanız güzel olur.2 defa uğraşmayım derseniz ot ilacıyla tek seferde 100 gram atılabilir.Ot ilacıyla 75 gram+ 1 hafta sonra ikinci 50-75 gram uygulamada güzel tercih edilebilir.Bence en uygun uygulama sırasıyla 1,3ve 2. uygulamalardır.Basfoliar kelp deniz yosunu ekstrakli güzel bir üründür.Kardeşlenme döneminde ot ilacı+combi+kelp+üre yapabilirsiniz.Deniz yosunları kardeşlenmeyi,kök gelişimini ve sürgün gelişimini çok güzel tetikler. [URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/index.php?threads/100838/[/URL] Bu başlıkta çok kaliteli olan mc extra ve maxicrop ürününü anlattım.İncelemenizi ve çevrenize ürünleri sormanızı tavsiye ederim.Piyasanın çok altına veriyorum.Dekara 80 gram atarsanız güzel sonuçlar alırsınız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Arpada yaprak güprelemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt