PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
İlaçlama ve Zirai Mücadele
Arpalardaki sarılık BYDV virüsüne benziyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1200107" data-attributes="member: 74007"><p>Ben sadece sistemik ilaçların tanımını yaptım.Sistemik İlaç bitki yapragina değdiği zaman hızlıca bitkinin bünyesine geçer ve diğer aksamlarına taşınır.Mesela alt yaprağa değmiş ilaç üst yapraklara da taşınarak bitkinin her yerindeki zararlı ya etkili olur.Tabiki her buğday bitkisine ilacın temas etmesi gerekir.İlacın değmediği bitkilerde etkili olmaz.Eforia hektașın güzel bir ilacı ama hunter bence daha güzel bir ürün.Bir çok ilaç kullanabilirsiniz.Mesela 20 sp diye geçen ve en çok satılan bir ilaçlardan birisidir .%20 acetamprid içerir ve dekar maliyeti oldukça hesaplidir.Tabi son zamanlarda 20 spler fazla etkili olmamaya başladı.Galiba bağışıklık kazandılar.Tarla bitkilerinin yetiştikleri arazilerde çok sık kullanılmadığı için şehir dışından uzak arazilerde bağışıklık tahminimce kazanmamışlardı.Genellikle şehir içlerinde küçük çaplı meyve ve sebze bahçelerinde sıkıntı oluyor.Size kalmış bir şey hunterin maliyeti yüksek gelmesse kullanın diyecem de dövizin yükselmesiyle kendinden soğutacak rakamlara ulaşmış olabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1200107, member: 74007"] Ben sadece sistemik ilaçların tanımını yaptım.Sistemik İlaç bitki yapragina değdiği zaman hızlıca bitkinin bünyesine geçer ve diğer aksamlarına taşınır.Mesela alt yaprağa değmiş ilaç üst yapraklara da taşınarak bitkinin her yerindeki zararlı ya etkili olur.Tabiki her buğday bitkisine ilacın temas etmesi gerekir.İlacın değmediği bitkilerde etkili olmaz.Eforia hektașın güzel bir ilacı ama hunter bence daha güzel bir ürün.Bir çok ilaç kullanabilirsiniz.Mesela 20 sp diye geçen ve en çok satılan bir ilaçlardan birisidir .%20 acetamprid içerir ve dekar maliyeti oldukça hesaplidir.Tabi son zamanlarda 20 spler fazla etkili olmamaya başladı.Galiba bağışıklık kazandılar.Tarla bitkilerinin yetiştikleri arazilerde çok sık kullanılmadığı için şehir dışından uzak arazilerde bağışıklık tahminimce kazanmamışlardı.Genellikle şehir içlerinde küçük çaplı meyve ve sebze bahçelerinde sıkıntı oluyor.Size kalmış bir şey hunterin maliyeti yüksek gelmesse kullanın diyecem de dövizin yükselmesiyle kendinden soğutacak rakamlara ulaşmış olabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
İlaçlama ve Zirai Mücadele
Arpalardaki sarılık BYDV virüsüne benziyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt