PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1434283" data-attributes="member: 76975"><p>Arkadaşlar abiler hesap da etsek ne yaparsak yapalım bu iş içinden çıkılmaz durumda işin garibi öyle bir sermayede yok para da yok. Artık şehirliler iş bulduğu sürece yaşam tarzları belli evdeki herkes çalışıyor ve gıdasını çıkarıyor evde ne kadsr fazla kişi çalışıyorsa o kadar rahatlar çünkü hepsi 1 evde yaşıyor ısınıyor hepsi 1 arabayla idare ediyor. Aslında oda kiralıyor gıbı herkesin odası var ve telefonu var felan filan bunlar uzar bunlar zaten sosyolojik vaka. Bundan sonrası bizi bağlar dün şöyle baktım biraz tarla satsak 1 milyon etse 15 bin üzeri faiz var aylık biz o tarlalardan vallaha o parayı kazanamayız ama abime bunu söyleyince ne dedi benim oğlan zaten dengesiz zaten günahkarım ben dedi bide onu mu yapalım dedi Bi ara gaz yaptı bizi ancak toprak durdurur bizim işimiz çalışmak dedi yoksa hangi akılla bu yapılır ama malesef durum bu ülkemizi işgal ile alamazlar ama bizede huzur vermeyecekler anlaşıldı yoksa istanbulda bir ev 5 milyon olur mu mahsus alıyor her yere sirayet etsin toplum bozulsun diye yoksa hocam anlatmış açık bir şekilde kim yapar hayvancılığı kazanmıyor resmen bataklık çekiyor kendimiz perişan hanımlar perişan çocuklar zaten perişan Bi şehir bebesine bak bir köy bebesine bak şehir bebesi sindi bebek gıbı köy bebeleri aynı soğuk vurmuş patlıcan gibi ne kazanıyor sadece karnı doyuyor ama şehirde adam gidiyor akşama kadsr çalışıyor aylığını alıyor karnını doyuruyor konuşsam dert yazsam dert yazdığımı toplamak daha ayrı bir dert (hükümete kızdığımı düşünmeyin eskiler daha da bokmuş ki bu haldeyiz bunlar bizden dedik anadoludan dedik düzeltir dedik bunlar da malesef bir anda noldu onu anlamadık denge kayboldu yolda kayboldu)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1434283, member: 76975"] Arkadaşlar abiler hesap da etsek ne yaparsak yapalım bu iş içinden çıkılmaz durumda işin garibi öyle bir sermayede yok para da yok. Artık şehirliler iş bulduğu sürece yaşam tarzları belli evdeki herkes çalışıyor ve gıdasını çıkarıyor evde ne kadsr fazla kişi çalışıyorsa o kadar rahatlar çünkü hepsi 1 evde yaşıyor ısınıyor hepsi 1 arabayla idare ediyor. Aslında oda kiralıyor gıbı herkesin odası var ve telefonu var felan filan bunlar uzar bunlar zaten sosyolojik vaka. Bundan sonrası bizi bağlar dün şöyle baktım biraz tarla satsak 1 milyon etse 15 bin üzeri faiz var aylık biz o tarlalardan vallaha o parayı kazanamayız ama abime bunu söyleyince ne dedi benim oğlan zaten dengesiz zaten günahkarım ben dedi bide onu mu yapalım dedi Bi ara gaz yaptı bizi ancak toprak durdurur bizim işimiz çalışmak dedi yoksa hangi akılla bu yapılır ama malesef durum bu ülkemizi işgal ile alamazlar ama bizede huzur vermeyecekler anlaşıldı yoksa istanbulda bir ev 5 milyon olur mu mahsus alıyor her yere sirayet etsin toplum bozulsun diye yoksa hocam anlatmış açık bir şekilde kim yapar hayvancılığı kazanmıyor resmen bataklık çekiyor kendimiz perişan hanımlar perişan çocuklar zaten perişan Bi şehir bebesine bak bir köy bebesine bak şehir bebesi sindi bebek gıbı köy bebeleri aynı soğuk vurmuş patlıcan gibi ne kazanıyor sadece karnı doyuyor ama şehirde adam gidiyor akşama kadsr çalışıyor aylığını alıyor karnını doyuruyor konuşsam dert yazsam dert yazdığımı toplamak daha ayrı bir dert (hükümete kızdığımı düşünmeyin eskiler daha da bokmuş ki bu haldeyiz bunlar bizden dedik anadoludan dedik düzeltir dedik bunlar da malesef bir anda noldu onu anlamadık denge kayboldu yolda kayboldu) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt