PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1434452" data-attributes="member: 59451"><p>Bakın benim ne yazdıklarım aynen duruyor, laflarımı evirip çevirmeyin ekleme yapmayın ayıp denen bişey var, köyde olmuyor kelimesi yok, zaten emeklilerin dediğini yazdım hesabını yazdım, 5500 e çalışacak genç yok doğrudur o işlere yevmiye bile günlük geçen yıl 400 lira veriyorum ben adam gece 2,5 oldu abi millet ikinci rüyayı görüyor biz yatacazmı diyor, e napacan daha fazla veririm aslanım şu işi bitirelim diyoruz makine çalışıyor bir daha gelmez diyoruz, siz hiç bu işleri yapmadan köyden göçmüşünüz size uzaktan davulun sesi hoş gelir.</p><p></p><p>TMO artacak falan bunları duyup inama , satan adamın kağıdını gördüm ben sen anlamazsın anlatayım, esperia kaliteli buğdaydır 13 protein enerji yüksek, çok iyi fiyat vermesi lazım vere vere 6400 e yaklaşmış, sen hikaye okuyon bana, senin duydukların bire bin katılan laflar, adam sana ezik kalmamak için söyledi belkide, ben gözümle gördüğüme inanırım, bizzat tarlaları gezdim ve gördüğüm mahsül ne yapar ben bilmesem kimse bilmez iyi anladınmı beni.</p><p></p><p>Bu trakya yıllar önce gördüğüm yerler şimdiye ne olmalıydı 21. yüzyıldayız, modern tarımın dibine vurmalıydı, seneler geçti geriye gitti bundan dem vuramıyorsun, senin zihniyet belli, sen olsun ucuza doyayım iş nasıl yapılır çevirilir bilmezsin umurundada değil vesselam.</p><p></p><p> beniim kelimelerime bire bin katmadan yaz, anadolu bitik, öldük bittik yok, trakya yerinde saymış hatta ekemiyor çok mahsülü geri gitmiş, şimdiye Türkiyenin en verimli toprakları parmakla gösterilir tarım yapılması lazımdı, dünyada eşine az rastlanır tarımsal üretim mekanizasyon olması lazımdı, ama anca fakir karnı doyuraca politikayla orasıda ilerlemiycek tabi, sen bu hikayelerinle daha çok yazarsın burayada ben seni anlamam çünkü bizzat bu işleri çocukluktan yapanım, iki laf duydum diye hikaye okuma bana.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1434452, member: 59451"] Bakın benim ne yazdıklarım aynen duruyor, laflarımı evirip çevirmeyin ekleme yapmayın ayıp denen bişey var, köyde olmuyor kelimesi yok, zaten emeklilerin dediğini yazdım hesabını yazdım, 5500 e çalışacak genç yok doğrudur o işlere yevmiye bile günlük geçen yıl 400 lira veriyorum ben adam gece 2,5 oldu abi millet ikinci rüyayı görüyor biz yatacazmı diyor, e napacan daha fazla veririm aslanım şu işi bitirelim diyoruz makine çalışıyor bir daha gelmez diyoruz, siz hiç bu işleri yapmadan köyden göçmüşünüz size uzaktan davulun sesi hoş gelir. TMO artacak falan bunları duyup inama , satan adamın kağıdını gördüm ben sen anlamazsın anlatayım, esperia kaliteli buğdaydır 13 protein enerji yüksek, çok iyi fiyat vermesi lazım vere vere 6400 e yaklaşmış, sen hikaye okuyon bana, senin duydukların bire bin katılan laflar, adam sana ezik kalmamak için söyledi belkide, ben gözümle gördüğüme inanırım, bizzat tarlaları gezdim ve gördüğüm mahsül ne yapar ben bilmesem kimse bilmez iyi anladınmı beni. Bu trakya yıllar önce gördüğüm yerler şimdiye ne olmalıydı 21. yüzyıldayız, modern tarımın dibine vurmalıydı, seneler geçti geriye gitti bundan dem vuramıyorsun, senin zihniyet belli, sen olsun ucuza doyayım iş nasıl yapılır çevirilir bilmezsin umurundada değil vesselam. beniim kelimelerime bire bin katmadan yaz, anadolu bitik, öldük bittik yok, trakya yerinde saymış hatta ekemiyor çok mahsülü geri gitmiş, şimdiye Türkiyenin en verimli toprakları parmakla gösterilir tarım yapılması lazımdı, dünyada eşine az rastlanır tarımsal üretim mekanizasyon olması lazımdı, ama anca fakir karnı doyuraca politikayla orasıda ilerlemiycek tabi, sen bu hikayelerinle daha çok yazarsın burayada ben seni anlamam çünkü bizzat bu işleri çocukluktan yapanım, iki laf duydum diye hikaye okuma bana. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt