PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1434455" data-attributes="member: 76172"><p>Yahu neyi anlamiyorum ben? IBB bugdaya 7.500 garanti veriyor sen diyorsun o fiyat yalan. Ac oku.</p><p></p><p>5.500 surekli ve sigortali istir, 400 yevmiye birkac gunluk istir , kiyaslanmaz.</p><p></p><p>Sen bana hikaye okuma, Trakya da bugday verimi dekara ne kadar, Kim zarar etmis. Gitmissin oraya celtigi gormemissin, birkac yalanciya inanmissin ya da gercegi yazmiyorsun. Celtij mi zarar 600 -700 kg dekara bugday mi zarar. Hangisi? Trakya da zarar olsa tarla kiralarini sor, celtik yeri kirasi nekadar, zadar olsa bu fiyatlar olur mu, salakmi kiralayanlar .</p><p></p><p>Modern tarimi senin aklin hic almaz, burada sera, topraksiz tarim diyen bir tek BENIM. Bilirmisin topraksiz tarimi sen?</p><p>Kac kere onerdim, herkes bilir benim bu konuda yazdiklarimi. Yalan soyleme utan.</p><p></p><p>Suna da aciklik getireyim, sehirdeki ucuz yesin koylu olsun bitsin diyen de dusunen de serefsizdir, kendi payima. Iftira atma hem ayip hem gunah.</p><p></p><p>Ayrica daha basta tup pahali komur pahali nasil gecinecegiz diyor koyde oturan emekli diyen sensin. Simdi diyorsun ki koyde olmuyor demesin.</p><p></p><p>Sonuc, koylu hakettiginden az kazaniyor ama olduk bittik diye birsey yok. Elhamdulillah traktor, ekipman, araba ev alinabiliyor, zor ama alinabiliyor Allah'a cok sukur, calisana daha cok versin.</p><p></p><p>Kimisi Ismail gibi merada kosturur kimisi kahvede oturur coban pahali der. Kimisi Hoca gibi evinin ihtiyacini yetistirir kimisi oldum diye bosa sallar. </p><p>Kimisi Cemal gibi geceyek kadar kosturur balya baglar kimisi ....</p><p></p><p>Cemal'i gorup makina alan da var, Allah kazanc nasip etsin, bereket versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1434455, member: 76172"] Yahu neyi anlamiyorum ben? IBB bugdaya 7.500 garanti veriyor sen diyorsun o fiyat yalan. Ac oku. 5.500 surekli ve sigortali istir, 400 yevmiye birkac gunluk istir , kiyaslanmaz. Sen bana hikaye okuma, Trakya da bugday verimi dekara ne kadar, Kim zarar etmis. Gitmissin oraya celtigi gormemissin, birkac yalanciya inanmissin ya da gercegi yazmiyorsun. Celtij mi zarar 600 -700 kg dekara bugday mi zarar. Hangisi? Trakya da zarar olsa tarla kiralarini sor, celtik yeri kirasi nekadar, zadar olsa bu fiyatlar olur mu, salakmi kiralayanlar . Modern tarimi senin aklin hic almaz, burada sera, topraksiz tarim diyen bir tek BENIM. Bilirmisin topraksiz tarimi sen? Kac kere onerdim, herkes bilir benim bu konuda yazdiklarimi. Yalan soyleme utan. Suna da aciklik getireyim, sehirdeki ucuz yesin koylu olsun bitsin diyen de dusunen de serefsizdir, kendi payima. Iftira atma hem ayip hem gunah. Ayrica daha basta tup pahali komur pahali nasil gecinecegiz diyor koyde oturan emekli diyen sensin. Simdi diyorsun ki koyde olmuyor demesin. Sonuc, koylu hakettiginden az kazaniyor ama olduk bittik diye birsey yok. Elhamdulillah traktor, ekipman, araba ev alinabiliyor, zor ama alinabiliyor Allah'a cok sukur, calisana daha cok versin. Kimisi Ismail gibi merada kosturur kimisi kahvede oturur coban pahali der. Kimisi Hoca gibi evinin ihtiyacini yetistirir kimisi oldum diye bosa sallar. Kimisi Cemal gibi geceyek kadar kosturur balya baglar kimisi .... Cemal'i gorup makina alan da var, Allah kazanc nasip etsin, bereket versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt