PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1434476" data-attributes="member: 80948"><p>Ben elektronikçiyim Türkcell kurumsal da çalışmaya başladım asgari ücret+500 lira prim ile çalıştırıyorlardı.Niye çalışayım ? Döndüm memleketime ata topraklarını işletiyorum kendi işimi yapıyorum.Türkiye de katma değerli ürün üretilmiyor.Sanayii iş yüküyle çalışıyor.Hep ara mamül ürünler var.Örneğin araba parçaları bunların kalıpları vardır fabrikada ki işçi paketler başka birşey yapmaz.Ürettiğiyle alakalı bir gram bilgisi yoktur.Ben de süt sektöründeyim şuan kalfa yok fabrikalara.Çünkü yetişmiyor yetiştirilmiyor.Hatayı köylerde ki okulları kapatarak yaptılar.Kızlar erkekler şehirler de okullara gittiler orada eğitim alıp bir daha köye dönmezler.Toprakta büyümeyen toprağa girmesi zor olur.Öncelik köy okullarına fen okullarına ve meslek okullarına yatırım yapılmalı.Modernize edilmeli.Bu ülke ye imam hatip lazım değil,işletmeci lazım değil ya da diğer ıvır zıvır bölümler lazım değil.Adam orman da işçi olmak için bile orman bölümünü okuyor.2 3 yılını heba ediyor boşuna çürütüyor vaktini lojistik bölümü açmışlar her ilçe de var mübarek bölümü 20 30 öğrencisi var.Okuyunca ne olucaksın diyorum burada ki öğrencilere tır firmalarında çalışacağım diyor.Ben anlamıyorum yani böyle bir bölümü lise de veremezler mi acaba.Bu oluşan boşluklara afgan suriyeli ucuz çalışıp giriyor.Almanya da ki gibi 18 yaşına gelen genç evden çıkıp kendi ayakları üzerine durmalı bir evde 2+1 ise 2 kişi kalabilmeli.Suriyeliler gibi 15 kişi kalırsa devlet ceza yazıcak ev sahibine bir daha ki ceza 1 yıl evini kiralayamama cezası verip mühürliyecek.Nasıl olsa suriyeli 15 kişi kalıyor kişi başı versin 500 lira diyorlar kiralar artıyor.Gençlerimiz 30 40 yaşına gelip hayata atılamıyor.Bir çok genç evlenemiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1434476, member: 80948"] Ben elektronikçiyim Türkcell kurumsal da çalışmaya başladım asgari ücret+500 lira prim ile çalıştırıyorlardı.Niye çalışayım ? Döndüm memleketime ata topraklarını işletiyorum kendi işimi yapıyorum.Türkiye de katma değerli ürün üretilmiyor.Sanayii iş yüküyle çalışıyor.Hep ara mamül ürünler var.Örneğin araba parçaları bunların kalıpları vardır fabrikada ki işçi paketler başka birşey yapmaz.Ürettiğiyle alakalı bir gram bilgisi yoktur.Ben de süt sektöründeyim şuan kalfa yok fabrikalara.Çünkü yetişmiyor yetiştirilmiyor.Hatayı köylerde ki okulları kapatarak yaptılar.Kızlar erkekler şehirler de okullara gittiler orada eğitim alıp bir daha köye dönmezler.Toprakta büyümeyen toprağa girmesi zor olur.Öncelik köy okullarına fen okullarına ve meslek okullarına yatırım yapılmalı.Modernize edilmeli.Bu ülke ye imam hatip lazım değil,işletmeci lazım değil ya da diğer ıvır zıvır bölümler lazım değil.Adam orman da işçi olmak için bile orman bölümünü okuyor.2 3 yılını heba ediyor boşuna çürütüyor vaktini lojistik bölümü açmışlar her ilçe de var mübarek bölümü 20 30 öğrencisi var.Okuyunca ne olucaksın diyorum burada ki öğrencilere tır firmalarında çalışacağım diyor.Ben anlamıyorum yani böyle bir bölümü lise de veremezler mi acaba.Bu oluşan boşluklara afgan suriyeli ucuz çalışıp giriyor.Almanya da ki gibi 18 yaşına gelen genç evden çıkıp kendi ayakları üzerine durmalı bir evde 2+1 ise 2 kişi kalabilmeli.Suriyeliler gibi 15 kişi kalırsa devlet ceza yazıcak ev sahibine bir daha ki ceza 1 yıl evini kiralayamama cezası verip mühürliyecek.Nasıl olsa suriyeli 15 kişi kalıyor kişi başı versin 500 lira diyorlar kiralar artıyor.Gençlerimiz 30 40 yaşına gelip hayata atılamıyor.Bir çok genç evlenemiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLMALI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt