PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avans ayarı için yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Elbistanlı46.5" data-source="post: 1401206" data-attributes="member: 92573"><p>Selam arkadaşlar abiler kardeşler. 3 silindir traktör de newholland pompa sentede 4 -4 te krank sentede subbap ayarı tamam pompa yapılı,eksantrik 42mm takılı olduğu halde pompa avansı düşük geliyordu patlatma yapıyordu pompayı sonuna kadar kaldırdığım halde sonrasında pompaya bir diş atlattım sorun patlatma sorunu düzeldi ama bukez traktör sert çalışıyor sizlere olan sorum pompa avansını tam dört dörtlük nasıl ayarlabilirim? (Yarın son olarak pompadan yakıtı kısıp veya arttırarak deneyeceğim avansı)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elbistanlı46.5, post: 1401206, member: 92573"] Selam arkadaşlar abiler kardeşler. 3 silindir traktör de newholland pompa sentede 4 -4 te krank sentede subbap ayarı tamam pompa yapılı,eksantrik 42mm takılı olduğu halde pompa avansı düşük geliyordu patlatma yapıyordu pompayı sonuna kadar kaldırdığım halde sonrasında pompaya bir diş atlattım sorun patlatma sorunu düzeldi ama bukez traktör sert çalışıyor sizlere olan sorum pompa avansını tam dört dörtlük nasıl ayarlabilirim? (Yarın son olarak pompadan yakıtı kısıp veya arttırarak deneyeceğim avansı) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avans ayarı için yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt