PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avrupada tarlaları nasıl bukadar düzgün ve temiz yapabiliyorlar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan_K" data-source="post: 1157817" data-attributes="member: 77721"><p>Evet benim dedemde öküzle çektirirmiş tarlayı eskiden traktör Türkiye de ne gezer o zamanlar, varsa da kaç kişide var. Adamlar yıllar önce pek çok şeyi öngörmüşler. Biz onların 1980 lerde 90 larda kalan teknolojisini kendi başımıza yeni yeni icat etmeye çalışıyoruz. Bununda etkisi var tabi ama her şeyde ekipman değil bence, biz pulluk sürüyoruz, patlatma yapıp en fazla ciguli veya tesviye yapıyoruz onlar bence arada başka işlemlerde yapıyorlar gibime geliyor bir gün dışarı gidip olayı sıfırdan öğrenmek istiyorum açıkçası.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan_K, post: 1157817, member: 77721"] Evet benim dedemde öküzle çektirirmiş tarlayı eskiden traktör Türkiye de ne gezer o zamanlar, varsa da kaç kişide var. Adamlar yıllar önce pek çok şeyi öngörmüşler. Biz onların 1980 lerde 90 larda kalan teknolojisini kendi başımıza yeni yeni icat etmeye çalışıyoruz. Bununda etkisi var tabi ama her şeyde ekipman değil bence, biz pulluk sürüyoruz, patlatma yapıp en fazla ciguli veya tesviye yapıyoruz onlar bence arada başka işlemlerde yapıyorlar gibime geliyor bir gün dışarı gidip olayı sıfırdan öğrenmek istiyorum açıkçası. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avrupada tarlaları nasıl bukadar düzgün ve temiz yapabiliyorlar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt