PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avrupada tarlaları nasıl bukadar düzgün ve temiz yapabiliyorlar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan_K" data-source="post: 1157833" data-attributes="member: 77721"><p>Dövemeyeydin herkezi kardeşim elbet hal çare bulunur insan bu. Üzüm üzüme baka baka. Daha mibzeri kullanmaya başlayalı kaç sene oldu ki, tarlanın nasıl kullanılması gerektiğini bir kerede insanlara anlatabilesin. Adam eski teknoloji hala serpme ekim yapan var. Teknolojiyi daha yeni yeni izleye izleye keşfediyoruz. Tarlanın fazlasını biri çekmesin istiyorsan bitişinden itibaren tarlana kavak filan dikebilirsin bence. Max. işgal edebileceği yer 50 cm - 70 cm olsun o kadar. Dedem öyle yapmış yerimize şimdi kimse geçemiyor. Sıkma canını böyle. Lakin bende adamların iş ahlakına çok aşığım o ayrı mesele. Tabi dini ve ahlaki boyutta bazı şeyleri burada alet etmek istemem o başkada. Bana ne yaptıkları nasıl tesviye ve düzleme yaptıklarını anlamam yeter, şu tarla tesviye ve uygulamalarını çözücem çözünce sizede izah edicem inşaAllah. İsteyen uygular isteyen uygulamaz. Batının tarım yöntemlerini öğrenmekte fayda var. Ekipmanları bizden güçlü olabilir. Ama bence bizim elimizdeki ekipmanlarla olayı minimize ederek doğru uygulamayı yaparsak bizim tarlalarımızda iyi olur diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan_K, post: 1157833, member: 77721"] Dövemeyeydin herkezi kardeşim elbet hal çare bulunur insan bu. Üzüm üzüme baka baka. Daha mibzeri kullanmaya başlayalı kaç sene oldu ki, tarlanın nasıl kullanılması gerektiğini bir kerede insanlara anlatabilesin. Adam eski teknoloji hala serpme ekim yapan var. Teknolojiyi daha yeni yeni izleye izleye keşfediyoruz. Tarlanın fazlasını biri çekmesin istiyorsan bitişinden itibaren tarlana kavak filan dikebilirsin bence. Max. işgal edebileceği yer 50 cm - 70 cm olsun o kadar. Dedem öyle yapmış yerimize şimdi kimse geçemiyor. Sıkma canını böyle. Lakin bende adamların iş ahlakına çok aşığım o ayrı mesele. Tabi dini ve ahlaki boyutta bazı şeyleri burada alet etmek istemem o başkada. Bana ne yaptıkları nasıl tesviye ve düzleme yaptıklarını anlamam yeter, şu tarla tesviye ve uygulamalarını çözücem çözünce sizede izah edicem inşaAllah. İsteyen uygular isteyen uygulamaz. Batının tarım yöntemlerini öğrenmekte fayda var. Ekipmanları bizden güçlü olabilir. Ama bence bizim elimizdeki ekipmanlarla olayı minimize ederek doğru uygulamayı yaparsak bizim tarlalarımızda iyi olur diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Avrupada tarlaları nasıl bukadar düzgün ve temiz yapabiliyorlar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt