avustralya dan TANDEM tipi traktörler...

Ynt: avustralya dan TANDEM tipi traktörler...

acaba o yıllarda tandem traktöre niye gerek duyuldu ..zevk için değildir her halde...

Vallahi Abi ben burdan bitekşey çıkardım oda; insan gücünden tasarruf, yani başka bi mantığı yok. Şahsi kanaatim..

nailyetek link=topic=21648.msg191900#msg191900 date=1246660093' Alıntı:
Vallahi Abi ben burdan bitekşey çıkardım oda; insan gücünden tasarruf, yani başka bi mantığı yok. Şahsi kanaatim..
tandem olduğu halde çektiği ekipmanlar aman aman değil...ip ucu...

atilla link=topic=21648.msg191863#msg191863 date=1246655027' Alıntı:
acaba o yıllarda tandem traktöre niye gerek duyuldu ..zevk için değildir her halde...
abi bence yakıttan değil ama zamandan tasarruf için ve daha fazla çeki gücü için gerek duymuşlardır...

cubuklu06 link=topic=21648.msg191914#msg191914 date=1246661799' Alıntı:
abi bence yakıttan değil ama zamandan tasarruf için ve daha fazla çeki gücü için gerek duymuşlardır...
zamandan tasarruf için sadece hız yeterli değil..ekipman büyüklüğüde öemli ..936 ya tek pulluk bağlasak ne kadar zamandan tasarruf yapabilirki...

acaba orjinal mi yoksa sonradan yapmamı acıkcası biraz sacma düşünce 2. görünen tek lastikli traktörde motorlar aynı zamanlamada çalısmıyor