PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="h.ilerigiden" data-source="post: 1346079" data-attributes="member: 77624"><p>mason sorun için:</p><p>Ormana sormuşlar kendini baltaya niye kestiriyorsun diye.</p><p></p><p>Orman şu cevabı vermiş. SAPI BENDEN.</p><p>Sorunun politik cevabı ise. Tüm partilerde yandaşları var.</p><p></p><p>Tamir edilen kiliseler ve havralar tarihi miras olarak koruma adına ve o inanca sahip olan kişilere saygı adına yapıldı. </p><p>Yunanistan ise mora yarım adasında tüm camileri yıktı. diğer yerlerdeki cami ve medreseleri meyhane ve genelev yaptı.</p><p>İspanya Endülüsten kalan Kurtuba Camiini kilise yaptı.</p><p>İsrail Kudüste bir çok camii Sinogog olarak değiştirdi.</p><p>Sırplarda aynı yakıp yıktılar.</p><p></p><p>Daha önce hangi konuda olduğunu hatırlayamadım. Dini günler ve bayramların resmi bayramlara geldiğini paylaşmıştın. Ben ise orda hicri 1441 yılı içerisindeyiz. Büyük olaylar yaşayacağımızı yazmıştım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h.ilerigiden, post: 1346079, member: 77624"] mason sorun için: Ormana sormuşlar kendini baltaya niye kestiriyorsun diye. Orman şu cevabı vermiş. SAPI BENDEN. Sorunun politik cevabı ise. Tüm partilerde yandaşları var. Tamir edilen kiliseler ve havralar tarihi miras olarak koruma adına ve o inanca sahip olan kişilere saygı adına yapıldı. Yunanistan ise mora yarım adasında tüm camileri yıktı. diğer yerlerdeki cami ve medreseleri meyhane ve genelev yaptı. İspanya Endülüsten kalan Kurtuba Camiini kilise yaptı. İsrail Kudüste bir çok camii Sinogog olarak değiştirdi. Sırplarda aynı yakıp yıktılar. Daha önce hangi konuda olduğunu hatırlayamadım. Dini günler ve bayramların resmi bayramlara geldiğini paylaşmıştın. Ben ise orda hicri 1441 yılı içerisindeyiz. Büyük olaylar yaşayacağımızı yazmıştım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt