PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1346133" data-attributes="member: 83469"><p>Ben girmedim fakat şu ara araştırdım ee zaten namaz kılınıyormuş Demirel açmış imiş , şu anda açtım denilen yer müze olarak kullanılmış vede cami statüsünde tekrar ziyaretçi ye açık olacak imiş kıblesi uygun değil imiş okuduğum yazılar ee bide fetih var dini boyutu birde esas konu Fatihin bedduası bir falcıyla muhabbeti okuyanlar bilir, istanbul birdaha savaşla geri alınmayacak para ile satın alınacak rivayeti ve fatihin bedduası , sizce bugğn İstanbulun çok yerine arap rezidanslarının yapıldığı kanal ist.ne için çıkarıldığı falan malumunuz, dini olarak zafer edası yaratılmış sıkıntı yok, bizim gündemde boş muhabbet, Süleyman şah türbesini nohuttu pilav arabası gibi ben taşıttım sanki , fakat saygı duyuyorum bir karar alınmış , Haklısın Feridun abi nedek asıl gündeme bi türlü giremiyoruz, mesela enflasyon %12 gülüyorum, araç traktör fiyatları akaryakıt fiyatları, aldığımız hizmetler bunlardan bahsetmek gerek , etsekte bi faydası olmuyor, ayasofyadan daha çokk gündem çıkarırlar , arap coğrafyasındaki boşluğu biz doldurcakmışız, boş hayeller insanları başka yöne yönlendirme, diriliş avdülhamit gibi kılıç kalkan filimleri ehee heee , neyse sana katılıyorum ,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1346133, member: 83469"] Ben girmedim fakat şu ara araştırdım ee zaten namaz kılınıyormuş Demirel açmış imiş , şu anda açtım denilen yer müze olarak kullanılmış vede cami statüsünde tekrar ziyaretçi ye açık olacak imiş kıblesi uygun değil imiş okuduğum yazılar ee bide fetih var dini boyutu birde esas konu Fatihin bedduası bir falcıyla muhabbeti okuyanlar bilir, istanbul birdaha savaşla geri alınmayacak para ile satın alınacak rivayeti ve fatihin bedduası , sizce bugğn İstanbulun çok yerine arap rezidanslarının yapıldığı kanal ist.ne için çıkarıldığı falan malumunuz, dini olarak zafer edası yaratılmış sıkıntı yok, bizim gündemde boş muhabbet, Süleyman şah türbesini nohuttu pilav arabası gibi ben taşıttım sanki , fakat saygı duyuyorum bir karar alınmış , Haklısın Feridun abi nedek asıl gündeme bi türlü giremiyoruz, mesela enflasyon %12 gülüyorum, araç traktör fiyatları akaryakıt fiyatları, aldığımız hizmetler bunlardan bahsetmek gerek , etsekte bi faydası olmuyor, ayasofyadan daha çokk gündem çıkarırlar , arap coğrafyasındaki boşluğu biz doldurcakmışız, boş hayeller insanları başka yöne yönlendirme, diriliş avdülhamit gibi kılıç kalkan filimleri ehee heee , neyse sana katılıyorum , [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt