PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1346134" data-attributes="member: 87167"><p>biz çiftçilerin elinde bir tek silah var seçimlerde oy kullanmak. seçim zamanı geldiginde degerli oylarımızı verirken düşünmemiz gereken türk tarımı durumu , ülke ekonomisi ne durumda, üretim maliyetleri ve ürün hasatlarının degeri ne olacak, ülkede işsizlik oranları nedir. bunları degerlendirip elimizde tek silahımız olan oylarımızı ona gerek degerlendirmek. yoksa kuru kuruya partizanlık peşinde koşturup A veya B partinin avukatlıgını yapmak degil.çiftçinin partisi ekmegi ve emegidir. emeginin degerinde ülke ekonomisine katkı yapabiliyormusun ona bakmalı. yoksa ayasofya karın doyurmuyor. ben namazımı her yerde kılarım. ülkemde her köşe başında cami var. içleri bomboş. sadece cumadan cumaya yarısı bile dolmayan. ülkemin degerleri yurtdışına gitmemesin ona bakarım. gelecek nesiller daha egitimli olsun. daha modern çiftçilik yapsın. ülkem benim tarım ülkesi çok üretsin. kaliteli üretsin dünya standartlarının üstüne çıksın. konya büyüklügünde olan hollanda tarımda bizden üstünse bunu düşünmek gerekli. biz ayasofya gibi meselere takılırsak daha biz bir arpa boyu yol alamayız.tarımı güçlü olan ülke yıkılmaz güçlü olur.</p><p>bazı çiftçi kardeşlerim takılmışlar siyaset peşine tarımdan bi haber. benim derdim tarlama biçer gelmemiş ürümü kaldıramamışım .ikinci ürüme yeri hazırlamamışım . millet ayasofya açılmış açlmamış derdinde. ayasofyayı 1453 de feth etmişiz. şimdi yeniden almışız gibi naralar atılıyor. ben buna cehaletin danıskalıgı derim.</p><p>atalarımız bir sözü var. ( cahille sohbet etme küstürürsün ,cam kırıgıyla kıçını silme kestirirsin. ) onun için çiftçilerimiz bilinçlenmesini isterim. </p><p>tarım sitesi formunda ayasofya konunun açılması gibi garibime giden başka bir şey yok.</p><p>allah akıl fikir versin.ne diyeyim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1346134, member: 87167"] biz çiftçilerin elinde bir tek silah var seçimlerde oy kullanmak. seçim zamanı geldiginde degerli oylarımızı verirken düşünmemiz gereken türk tarımı durumu , ülke ekonomisi ne durumda, üretim maliyetleri ve ürün hasatlarının degeri ne olacak, ülkede işsizlik oranları nedir. bunları degerlendirip elimizde tek silahımız olan oylarımızı ona gerek degerlendirmek. yoksa kuru kuruya partizanlık peşinde koşturup A veya B partinin avukatlıgını yapmak degil.çiftçinin partisi ekmegi ve emegidir. emeginin degerinde ülke ekonomisine katkı yapabiliyormusun ona bakmalı. yoksa ayasofya karın doyurmuyor. ben namazımı her yerde kılarım. ülkemde her köşe başında cami var. içleri bomboş. sadece cumadan cumaya yarısı bile dolmayan. ülkemin degerleri yurtdışına gitmemesin ona bakarım. gelecek nesiller daha egitimli olsun. daha modern çiftçilik yapsın. ülkem benim tarım ülkesi çok üretsin. kaliteli üretsin dünya standartlarının üstüne çıksın. konya büyüklügünde olan hollanda tarımda bizden üstünse bunu düşünmek gerekli. biz ayasofya gibi meselere takılırsak daha biz bir arpa boyu yol alamayız.tarımı güçlü olan ülke yıkılmaz güçlü olur. bazı çiftçi kardeşlerim takılmışlar siyaset peşine tarımdan bi haber. benim derdim tarlama biçer gelmemiş ürümü kaldıramamışım .ikinci ürüme yeri hazırlamamışım . millet ayasofya açılmış açlmamış derdinde. ayasofyayı 1453 de feth etmişiz. şimdi yeniden almışız gibi naralar atılıyor. ben buna cehaletin danıskalıgı derim. atalarımız bir sözü var. ( cahille sohbet etme küstürürsün ,cam kırıgıyla kıçını silme kestirirsin. ) onun için çiftçilerimiz bilinçlenmesini isterim. tarım sitesi formunda ayasofya konunun açılması gibi garibime giden başka bir şey yok. allah akıl fikir versin.ne diyeyim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AYASOFYA ASLINA DÖNDÜ.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt