PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği bitki besleme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="slhkose1994" data-source="post: 1404994" data-attributes="member: 88716"><p>Uzun ve bilgi dolu cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu konuda ne kadar çok bilgili olduğunuz verdiniz yanıttan o kadar belli ki her bir kelimesi altın kadar önemli bilgiler. Bu konuda bilgisi üst düzey birisini bulmuşken aklıma takılan birkaç soruyu sormadan geçemeyeceğim.</p><p></p><p>1- ) Demir sülfat bende karışıma eklemeyi düşündüm ama demir sülfatın yapraktan verilince yaprakta yanma lekeleri oluşturabileceğini söylendi. Demir sülfat genelde topraktan gübreleme şeklinde öneriliyor yani en azından ürün prospektüslerinde uygulamanın topraktan olması gerektiği yazıyor. Demir sülfatı yapraktan uygulanması ile ilgili böyle bir tecrübeniz olduğu mu? </p><p></p><p>2-) Konuştuğum ziraat mühendisi arkadaş bakır sülfatı yapacağım combiye eklememem gerektiğini çünkü bakırın diğer mikro elementler ile karışımının olumsuz etkilerinden bahsetti sizce böyle bir etki mümkün olabilir mi?</p><p></p><p>3- glisin betain ve glutamini nereden temin edebilirim? Ben şelatlamak için amino asit düşünmüştüm </p><p></p><p></p><p> Mangan ve çinko sülfatı çorumda fabrikası olan firmadan doğrudan temin ettim. Torba başı piyasaya göre 70tl-110tl ucuza geldi. Bu benim yapacağım ilk combim olacak elbette hatalarım vardır. Bu konuda bilgisi olan arkaşlar katkıda bulunurlar ise doğruya birlikte bir adım daha yaklaşabiliriz. Bilgi paylaştıkça güzel...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="slhkose1994, post: 1404994, member: 88716"] Uzun ve bilgi dolu cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu konuda ne kadar çok bilgili olduğunuz verdiniz yanıttan o kadar belli ki her bir kelimesi altın kadar önemli bilgiler. Bu konuda bilgisi üst düzey birisini bulmuşken aklıma takılan birkaç soruyu sormadan geçemeyeceğim. 1- ) Demir sülfat bende karışıma eklemeyi düşündüm ama demir sülfatın yapraktan verilince yaprakta yanma lekeleri oluşturabileceğini söylendi. Demir sülfat genelde topraktan gübreleme şeklinde öneriliyor yani en azından ürün prospektüslerinde uygulamanın topraktan olması gerektiği yazıyor. Demir sülfatı yapraktan uygulanması ile ilgili böyle bir tecrübeniz olduğu mu? 2-) Konuştuğum ziraat mühendisi arkadaş bakır sülfatı yapacağım combiye eklememem gerektiğini çünkü bakırın diğer mikro elementler ile karışımının olumsuz etkilerinden bahsetti sizce böyle bir etki mümkün olabilir mi? 3- glisin betain ve glutamini nereden temin edebilirim? Ben şelatlamak için amino asit düşünmüştüm Mangan ve çinko sülfatı çorumda fabrikası olan firmadan doğrudan temin ettim. Torba başı piyasaya göre 70tl-110tl ucuza geldi. Bu benim yapacağım ilk combim olacak elbette hatalarım vardır. Bu konuda bilgisi olan arkaşlar katkıda bulunurlar ise doğruya birlikte bir adım daha yaklaşabiliriz. Bilgi paylaştıkça güzel... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği bitki besleme
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt