PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
aycicegi hümik asit kullaniminin kurakliga etkisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozgur..." data-source="post: 1411416" data-attributes="member: 86226"><p>cifci torunuyum fakat cifcilige 2 yil oldu baslayali. bu sene koyde 130 150 kg bicende var, yerlerini iyi hazirlayan iyi cifciler 200 250 kg da biciyor. ben de suan koyde en cok bicenlerle bir biciyorum. humik asit benden baska kullanan yok.</p><p>yazdan sürülü yerlere, baharda dekara 3.5 litre humik asit atip, 1 mini tiller ve 1 tirmik ardindan dekara 20 kg 15 15 15 gübre ve 26 cm ara ile 130 pioner ektim. ara capa ile dekara 15 kg üre verdim. ot ilaci atmadim.</p><p>seneye ayciceklerinin daha iyi kök atmasi icin buyuk pulluk aldim ve bu yaz anizlari surdum. bilmem derin surmek daha iyi aycicegi gelisimi getirecekmi gorucez seneye. bu sene kepir yerler agirdi cok zorlandi cicekler kök atmakta ve gelişmekte. topragi derinden islemek kok atmasini daha kolaylastirabilir diye boyle bir deneme yaptım, zaten cifcilikte kumar değilmi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozgur..., post: 1411416, member: 86226"] cifci torunuyum fakat cifcilige 2 yil oldu baslayali. bu sene koyde 130 150 kg bicende var, yerlerini iyi hazirlayan iyi cifciler 200 250 kg da biciyor. ben de suan koyde en cok bicenlerle bir biciyorum. humik asit benden baska kullanan yok. yazdan sürülü yerlere, baharda dekara 3.5 litre humik asit atip, 1 mini tiller ve 1 tirmik ardindan dekara 20 kg 15 15 15 gübre ve 26 cm ara ile 130 pioner ektim. ara capa ile dekara 15 kg üre verdim. ot ilaci atmadim. seneye ayciceklerinin daha iyi kök atmasi icin buyuk pulluk aldim ve bu yaz anizlari surdum. bilmem derin surmek daha iyi aycicegi gelisimi getirecekmi gorucez seneye. bu sene kepir yerler agirdi cok zorlandi cicekler kök atmakta ve gelişmekte. topragi derinden islemek kok atmasini daha kolaylastirabilir diye boyle bir deneme yaptım, zaten cifcilikte kumar değilmi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
aycicegi hümik asit kullaniminin kurakliga etkisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt