PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği Ot İlacı Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="S.Urkmez" data-source="post: 1404139" data-attributes="member: 91858"><p>Abi intervix zaten kullandığım bir ilaç, benim asıl sorum ilk mesajda anlattığım üzere farklı markalarda olup aynı etken maddeyi kullanan ilaçlar. Bu durumda intervix etken maddesi en az ilaç oluyor. Örneğin Demora 50gr/l izomamox içeriyor ve dekara 100 ml atılması öneriliyor, Baytöre 40gr/l izomamox etken madde içeriyor 100 ile 130 ml atılabiliyor, intervix 25 gr/l izomamox etken madde içeriyor dekara 200 ml atılması öneriliyor. Buradaki asıl sorum fiyat fayda politikası üzerine. İntervix plus 5 lt 650 civarında satılıyor. Diğerlerini bilmiyorum. Ama diğerleri daha pahalı olsa bile etken maddeleri fazla ve daha fazla dekara kullanılabileceği için daha uygun fiyata gelecektir. Araştırdığım konu bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S.Urkmez, post: 1404139, member: 91858"] Abi intervix zaten kullandığım bir ilaç, benim asıl sorum ilk mesajda anlattığım üzere farklı markalarda olup aynı etken maddeyi kullanan ilaçlar. Bu durumda intervix etken maddesi en az ilaç oluyor. Örneğin Demora 50gr/l izomamox içeriyor ve dekara 100 ml atılması öneriliyor, Baytöre 40gr/l izomamox etken madde içeriyor 100 ile 130 ml atılabiliyor, intervix 25 gr/l izomamox etken madde içeriyor dekara 200 ml atılması öneriliyor. Buradaki asıl sorum fiyat fayda politikası üzerine. İntervix plus 5 lt 650 civarında satılıyor. Diğerlerini bilmiyorum. Ama diğerleri daha pahalı olsa bile etken maddeleri fazla ve daha fazla dekara kullanılabileceği için daha uygun fiyata gelecektir. Araştırdığım konu bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği Ot İlacı Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt