PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği Ot İlacı Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 1404175" data-attributes="member: 29255"><p>İntervix pro ile 100 ml dk işimizi çözdük </p><p>30 gibi etken madde gelir </p><p>İntervix pro 120 ml dk da 30 ml etken madde denk gelir </p><p>Erken dönemde kaçırdığı olmadı hatta hardal gibi otların büyük olmasında önemli değil çalıştı. </p><p>çok yoğun pıtrak olun yerlerde yükselte bilirsin pH düzenleyici ve yapıştırıcı katın ben 6-7 pH arasını yakalamaya çalışıyorum </p><p>Yaprak gübresini 1 hafta sonra 2.uygulama olarak attıyoruz. </p><p> </p><p>Ot durumuna göre </p><p>ayçiçek biraz daha büyüdüğünde yanı ilaçın toprak ile temas alanının azaldığı dönemde ilaçlama yapılırsa gelecek yıl için bir miktar toprak korunmuş olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 1404175, member: 29255"] İntervix pro ile 100 ml dk işimizi çözdük 30 gibi etken madde gelir İntervix pro 120 ml dk da 30 ml etken madde denk gelir Erken dönemde kaçırdığı olmadı hatta hardal gibi otların büyük olmasında önemli değil çalıştı. çok yoğun pıtrak olun yerlerde yükselte bilirsin pH düzenleyici ve yapıştırıcı katın ben 6-7 pH arasını yakalamaya çalışıyorum Yaprak gübresini 1 hafta sonra 2.uygulama olarak attıyoruz. Ot durumuna göre ayçiçek biraz daha büyüdüğünde yanı ilaçın toprak ile temas alanının azaldığı dönemde ilaçlama yapılırsa gelecek yıl için bir miktar toprak korunmuş olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ayçiçeği Ot İlacı Hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt