ayçiçek tarımı ve ekilecek en iyi tohumlar

sevgili dostlar böyle buyuk bi paylaşım sitesi kuranlara teşekkurler. ayçiçek ekimi ile tanışalı 3 yıl oldu. topraklarımızın dinç olması ve ayçiçegini sevmesi sonucu çok üste ortalamaların üzerinde verimler aldık ama bilginin ve tercübenin sonu yok biz may agro sirena çeşitini ekiyoz busene agromar ın Pactol çeşidini denemek istiyorum önere bileceginiz ve tavsiye edeceginiz bilgilerinizi paylaşıorsanız çok sevinirim
]

Ynt: ayçiçek tarımı ve ekilecek en iyi tohumlar

bulunduğumuz bölgeler farklı kardeşim şimdi bizim burda ekilen çeşitleri söylesem sizin orya uyum sağlamayabilir

herkese merhabalar ben epeydir ekmekteyim inegöl cinsi kuruyemişlik sizin bu söylediğiniz advanta Tunca cinsler yağlıkmı kuruyemişlikmi

stemga link=topic=38552.msg555275#msg555275 date=1330938853' Alıntı:
herkese merhabalar ben epeydir ekmekteyim inegöl cinsi kuruyemişlik sizin bu söylediğiniz advanta Tunca cinsler yağlıkmı kuruyemişlikmi
Tunca yağlık bir çeşit.

bız kendimız tohumluk ayırıyoruz onları ekiyorz verimide oldukça güzl. toprağımızda iyi. istersenz ufak bi tarlaya yada şöle 1 2 metrelk ufak biyere denemelk ekin bakın derm verimi nasıl die. memnun kalırsanız ilerki senelerde öyle yaparsıznz :)

biz sanay ve tunca ekiyoruz. ikiside yağlık çeşit. clearfield ilaç uyumlu çeşitler

ilaçsız tunca bizde en iyisi

stemga link=topic=38552.msg556079#msg556079 date=1331021598' Alıntı:
yağlık çekirdekte kg fiyatı nedir toptancının aldığı
bzm burda yağlıklar fabrikaya gidiyor :) toptancı beyaz alıyor burda :)

bizim burda en güzel verimi.mayın sirenası veriyor.bu yıl konya şekerin altınekindeki yağlık tohum işleme tesiside açılırsa.inşallah açılacak. değerli başkanımız recep konuk bey açılacağına söz verdi. ayçiçeğinin para yapacağını sanıyorum.