MOV00003 MOV01363
doganbey1 27.05.2012 #3 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Hemşerim nerdensin?
doganbey1 27.05.2012 #5 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Yaş kaç hemşerim bende keşanlıyım. İsim nedir?
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Yaş kaç hemşerim bende keşanlıyım. İsim nedir?
doganbey1 27.05.2012 #7 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Benimde Doğancan Tanışalım bir ara. Bu yaz güzel bir TRAKKLÜP TRAKYA yapacaz .
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Benimde Doğancan Tanışalım bir ara. Bu yaz güzel bir TRAKKLÜP TRAKYA yapacaz .
W WARRIOR22 27.05.2012 #8 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum TANISIRIZ YA SORUN YOK AKSAM KESANDADIM
H Holland 27.05.2012 #9 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Bereketli olsun. Paylaşım için teşekkürler...
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Bereketli olsun. Paylaşım için teşekkürler...
B besim 27.05.2012 #10 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum arkadaş attığin ilacın adını yaza bilirmisin ot ilacımı teşekkur
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum arkadaş attığin ilacın adını yaza bilirmisin ot ilacımı teşekkur
E ENes18 27.05.2012 #11 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum bende merak ediyorum bu ilacı ne işe yarıyor detaylı bilgi verebilirsen sevinirim
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum bende merak ediyorum bu ilacı ne işe yarıyor detaylı bilgi verebilirsen sevinirim
FaTiH7480 27.05.2012 #12 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Sezer kolay gelsin. Paylaşımların devamını bekliyoruz. birde konu yanlış yerde, taşıdım
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Sezer kolay gelsin. Paylaşımların devamını bekliyoruz. birde konu yanlış yerde, taşıdım
bartu 27.05.2012 #13 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum bereketli olsun güzel paylaşım Sezer ot ilacı hangisinden attın?
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum bereketli olsun güzel paylaşım Sezer ot ilacı hangisinden attın?
7 7681 27.05.2012 #14 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Kolay gelsin,bereketli olsun. Ot ilacı dar yapraklı otlar için atılan TARGA veya muadili bir ilaç olsa gerek.
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Kolay gelsin,bereketli olsun. Ot ilacı dar yapraklı otlar için atılan TARGA veya muadili bir ilaç olsa gerek.
V vale 27.05.2012 #15 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum kolay gelsin bizde çerezlik çekirdek ekiyoruz ..bu senelerde otlarla başımız dertte ..attığınız ilaçın çekirdeğe yan etkisi oluyormu.ismi nedir ilacın ..paylaşım için teşekkürler
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum kolay gelsin bizde çerezlik çekirdek ekiyoruz ..bu senelerde otlarla başımız dertte ..attığınız ilaçın çekirdeğe yan etkisi oluyormu.ismi nedir ilacın ..paylaşım için teşekkürler
E Ertuğ Aslan 27.05.2012 #16 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum kolay gelsin paylaşım için teşekkürler
alipasalierkan 27.05.2012 #17 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Güzel paylaşım. Bereketli olsun. Yerler biraz kumsala kaçıyor galiba...
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Güzel paylaşım. Bereketli olsun. Yerler biraz kumsala kaçıyor galiba...
W WARRIOR22 28.05.2012 #18 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum EVET YERLER KUMSAL 10 GÜNDÜR YAĞMUR YAGIYO ÇİÇEKLER ÇIKTI OTLARDA CIKTI ))) AYRICA ÇEKİRDEGE ZARARI OLMUYO HEP AYNI İLACI KULLANIYORUZ İSMİNİ ÖGRENİRİM ))
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum EVET YERLER KUMSAL 10 GÜNDÜR YAĞMUR YAGIYO ÇİÇEKLER ÇIKTI OTLARDA CIKTI ))) AYRICA ÇEKİRDEGE ZARARI OLMUYO HEP AYNI İLACI KULLANIYORUZ İSMİNİ ÖGRENİRİM ))
K KOPARANLI AHMET 28.05.2012 #19 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Paylaşım için teşekkürler İlacın adını bende merak ettim eger ögrenirsen seviniriz
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum Paylaşım için teşekkürler İlacın adını bende merak ettim eger ögrenirsen seviniriz
Y yachts 28.05.2012 #20 Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum arkadaşım ayçiçeğini hangi alacı kullandın ismini sölermisin
Ynt: ayçiçeklere ilaç attık ve birkaç kare + video koydum arkadaşım ayçiçeğini hangi alacı kullandın ismini sölermisin