PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Aynı güçte daha iyisi varmı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 1072585" data-attributes="member: 28148"><p>Abi zaten konforuna kalitesine tutulmasina laf eden olmadiki.illaki bi motorda bunlar mevcut diye en iyi çekişe sahip diye bisey yokki.Anlatmak istedigimiz bu.Ama tebrik etmesinide bileceksin.madem mf bu isin atasi mayasi bi ornek vereyim.Yıl 2006 biri akrabam biri arkadasim 3075 aldilar bende same 75.Arkadasim olaninki 2 vitesten atmalar ikinci vites dislisini kirmalar ve en sonunda ön cekerleri kirmaya basladi yaptilar yine ayni sorun katir kutur otuyordu satti erkunt aldi yine degistirme icerisinde.Akrabam olandA revizyon ettirdi kullanmaya devam ediyor.Ama benim same 8000 saate dayandi birak revizyonu fln daha orjinal balata ile calisiyor.Bunun disinda 3075lerin yaktigi fazla mazotu hic saymiyorum bile</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 1072585, member: 28148"] Abi zaten konforuna kalitesine tutulmasina laf eden olmadiki.illaki bi motorda bunlar mevcut diye en iyi çekişe sahip diye bisey yokki.Anlatmak istedigimiz bu.Ama tebrik etmesinide bileceksin.madem mf bu isin atasi mayasi bi ornek vereyim.Yıl 2006 biri akrabam biri arkadasim 3075 aldilar bende same 75.Arkadasim olaninki 2 vitesten atmalar ikinci vites dislisini kirmalar ve en sonunda ön cekerleri kirmaya basladi yaptilar yine ayni sorun katir kutur otuyordu satti erkunt aldi yine degistirme icerisinde.Akrabam olandA revizyon ettirdi kullanmaya devam ediyor.Ama benim same 8000 saate dayandi birak revizyonu fln daha orjinal balata ile calisiyor.Bunun disinda 3075lerin yaktigi fazla mazotu hic saymiyorum bile [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Aynı güçte daha iyisi varmı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt