PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
AYSAN MI ? MİNİ TİLLER Mİ ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omer399" data-source="post: 1254297" data-attributes="member: 49301"><p>Evet abi aynen dediğin gibi olduğunu çocukluğumdan hatırlıyorum. Biz genelde yazdan sürebildiğimizi pullukla sürüyoruz yada dip kazan çekiyoruz. Sürümden sonra ikilemede de dipkazan çekiyoruz. Sonra duruma göre klasik 3sıralı 17li kazayağı yada Aysan çekiyoruz. Ekilecek durumdaysa ekim yada bidaha Aysan yada tırmık. Aslında Aysan’dan çok memnunuz. Aysan’ın işçiliğinide seviyoruz. Ama buğday ekimin de potingerden sonra Aysan bazı yerlerde yeterli olmuyor. Toplama yapıyor. Kurakta da fikrimce mini tiller daha iyi olacak.</p><p>30lu bi aysanım var ama bu traktöre küçücük geliyor. Onların yerine düşünüyorum. Aslında kafamdaki senin dediğin gibi klasik tiller ve Aysan ama ikisini de almak maliyetli olucak birazda o yüzden mini tiller düşüncesindeyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omer399, post: 1254297, member: 49301"] Evet abi aynen dediğin gibi olduğunu çocukluğumdan hatırlıyorum. Biz genelde yazdan sürebildiğimizi pullukla sürüyoruz yada dip kazan çekiyoruz. Sürümden sonra ikilemede de dipkazan çekiyoruz. Sonra duruma göre klasik 3sıralı 17li kazayağı yada Aysan çekiyoruz. Ekilecek durumdaysa ekim yada bidaha Aysan yada tırmık. Aslında Aysan’dan çok memnunuz. Aysan’ın işçiliğinide seviyoruz. Ama buğday ekimin de potingerden sonra Aysan bazı yerlerde yeterli olmuyor. Toplama yapıyor. Kurakta da fikrimce mini tiller daha iyi olacak. 30lu bi aysanım var ama bu traktöre küçücük geliyor. Onların yerine düşünüyorum. Aslında kafamdaki senin dediğin gibi klasik tiller ve Aysan ama ikisini de almak maliyetli olucak birazda o yüzden mini tiller düşüncesindeyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
AYSAN MI ? MİNİ TİLLER Mİ ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt