Ynt: B5A SIVI ORGANİK GÜBRESİ KULLANAN VARMI NASIL NASIL KULLANILIR
ilk önce 400 lt suya 1 litre b5a tarlandaki organik madde miktarına göre3 ila 7 dönüm gibi bi yere atılıyor 2 uygulama 800 lt suyla aynı dekara 3 uygulama 1600lt suyla yapılacak bunu yaparken çok sıcak ve güneş olmayacak amümkünse gec e uygulanacak ayrıca tarla ilk uyygulamada ve sonraki uygulamada kuru olmayacak bundan haricin de toprağın istediği azot fosfor ve potasyumu da karşılayacan sizin anlayacağınız çok büyük tarlalar ve kuru arazilerde şim dilik uygulamak çok zor ve masraflı ilerde ne olur bilmiyorum topraktaki bakteriyi artırıp topragı ve bitkiyi bu şekil de besleyen bi gübre illa bu tarzda bir gübre kullanmak istiyorsan mog gübre diye bir gübre var dekara 200cc uygulanıyor ( 3 dozda ekim de 1, mart ve şubat da 2, nisan veya mayısda 3, 200cc toplaqm 600cc bir dekar alan için ayrıca ilk uygulama ve diğer uygulamalarda 1 litre mog gübreye 200 lt su kafi suyu illada fazla korsan da mi mahsuru yok bu gübre b 5 a ya böre büyük tarlalar ve kuru alanlarda bir nebzede olsa uygulanabilir taba gübresini ilk uyguladığın yıl atacan sonraki yıllar yok
şim di sanmayım beni mog gübrenin adamı falan ben de gübre manyağı bir çifçiyim her boş vaktim de osite senin bu site benim gübre araştırıp duruyorum oyüzden biliyorum yukarda yazdıklarımı son bir seçenek daha birde humagro diye bir firma var manyak bişey 100 cc 50cc uygulanan ürünleri var adamlar artık kovayı çuvalı bırakın cc lerle uğraşın diyor birde ona bak internet adresi
www.spnagro.com her türlü toprakta ve hertürlü iklim de uygulana biliyor taban gübresine gerek yok nano teknolojik bir ürünleri var azot fosfor potasyum çinko izelment ve daha bir çok ürünü mevcut