Aynı durumdaydik bayabi gezindik sorduk enson tümosan 5265 karar kıldık aldık 1 ay önce daha deneyemedik alma sebebimiz de mekanik donanımlı olmasından dolayı elektronik olanları uzun yıllar kullanımda sıkıntı çıkar die düşündüm hemde fiyatı bize uygunduArkadaşlar bizim emektar 54c Junior artık yeni 4 çeker bi bahce tipi traktörle degiştirecez kubato m4070n narrow same frutteto 3 60 newholland ttj 65 mi alalım veya Başka yıllarca kullanılacak traktör tavsiyelerinede acıgım
Aslında dediginiz gibi mekaniklik önemli biz mandalin bahcesi için alacagız bazen bahceşe çalışırken direksiyonun altına saklandıgımız olıyor orkadar dar yerlerde elektironik demek hassasiyet demek buda bizim işimizegelmez aslında teşşekkür ederim tavsiyeniz ve yorumunuz içinAynı durumdaydik bayabi gezindik sorduk enson tümosan 5265 karar kıldık aldık 1 ay önce daha deneyemedik alma sebebimiz de mekanik donanımlı olmasından dolayı elektronik olanları uzun yıllar kullanımda sıkıntı çıkar die düşündüm hemde fiyatı bize uygundu
Birazdaha güçlü olsun istiyoruz ama bakarım biNew holland t580 bi düşun derim
110 bin maximumbütçe ne kadar???
McCormick e de bir bakın fena değil110 bin maximum
bakayım biMcCormick e de bir bakın fena değil
Birazda ayrıntı verirsen iyi olurSame frutteto
Bahçe traktörleri hakkında bilgim yok ama kullananlar frutteto dan memnunlar ve iyi olduğunu söylüyorlarBirazda ayrıntı verirsen iyi olur
Çapamakinası pulluk kazayagı bukadar. Belki ilerde turbo fan ilaç makinası.Ekipman olarak ne kullanıyorsunuz.
Bizim buralarda hiç yok daha görmedim görsem inçeliyecembi ama malesef bu cevrede pek bilinmiyorBahçe traktörleri hakkında bilgim yok ama kullananlar frutteto dan memnunlar ve iyi olduğunu söylüyorlar
Eyvallah sloganda güzelmiş5275 kardeşim. Yakmam der, çıkmam demezEkli dosyayı görüntüle 43296
Dogru bi yaklaşımMarkayı değiştirirsek daha sonra eski traktörünüzü ,alişkanligimizdan ,tecrübemizden dolayi arar hale gelebiliriz.
Ttj65 derim