PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "40bin Ton Patates ve 10bin Ton Kuru Soğan Alımı Yaptık"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1400409" data-attributes="member: 59451"><p>iyimisin sen?</p><p></p><p>neden bir yıl 2 lira bir yıl 35 kuruş oluyor diye sorgulamaz isen, devlette planlı tarıma geçmez sende böyle ortaya çalışır durursun,</p><p></p><p>ömür biter gider, işin doğrusu böyle fiyat istikrarsızlığı sanırsın,</p><p></p><p>neden? çünkü böyle gelmiş böyle gider diye düşünüyorsun,</p><p></p><p>halbuki bir yıl 2 lira bir yıl 35 kuruş demek fiyat istikrarsızlığı demektirki bu fiyat istikrarsızlığı üreticiyi batıran bir durumdur,</p><p></p><p>fiyat istikrarının sağlanmasını istemelisin doğrusu bu,</p><p></p><p>yani her yıl maliyet artı belirli bir kar marjı içinde dalgalanan fiyat, her yıl 1-,1,5 lira gibi az oynayan bir fiyat mesela...işin doğrusu budur,</p><p></p><p>bunu sağlayamayanlar görevi tarım bakanlığıyken sosyal yardım bakanı gibi olmayan görevi ifa etmeye kalkıyorsa saçmalıktır,</p><p></p><p>senin işin koskoca bir altsektörün yani tarımın bakanlığı</p><p></p><p>öyle fazla mal vardı aldık fakire dağıttık aman ne büyük iş,,, her ne kadar görünüşte iyimiş gibi görünsede bu bir saçmalıktan başka bişey değil, yapacaksa bunu sosyal yardım bakanlığı yapar ve açıklamayıda o yapar çünkü onun işi onun görev alanıdır...devletin her birimi koordineli olup her birimi kendi alanında görevini yapmalıdır...</p><p></p><p>ben böyle basit yönetilen icraatları millet olarak haketmediğimizi düşünüyorum, herkes işini yapacak, bu çok açık...</p><p></p><p> eğer görevini yapsa ülkeye yetecek üretim fiyat istikrarı içinde yapılırdı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1400409, member: 59451"] iyimisin sen? neden bir yıl 2 lira bir yıl 35 kuruş oluyor diye sorgulamaz isen, devlette planlı tarıma geçmez sende böyle ortaya çalışır durursun, ömür biter gider, işin doğrusu böyle fiyat istikrarsızlığı sanırsın, neden? çünkü böyle gelmiş böyle gider diye düşünüyorsun, halbuki bir yıl 2 lira bir yıl 35 kuruş demek fiyat istikrarsızlığı demektirki bu fiyat istikrarsızlığı üreticiyi batıran bir durumdur, fiyat istikrarının sağlanmasını istemelisin doğrusu bu, yani her yıl maliyet artı belirli bir kar marjı içinde dalgalanan fiyat, her yıl 1-,1,5 lira gibi az oynayan bir fiyat mesela...işin doğrusu budur, bunu sağlayamayanlar görevi tarım bakanlığıyken sosyal yardım bakanı gibi olmayan görevi ifa etmeye kalkıyorsa saçmalıktır, senin işin koskoca bir altsektörün yani tarımın bakanlığı öyle fazla mal vardı aldık fakire dağıttık aman ne büyük iş,,, her ne kadar görünüşte iyimiş gibi görünsede bu bir saçmalıktan başka bişey değil, yapacaksa bunu sosyal yardım bakanlığı yapar ve açıklamayıda o yapar çünkü onun işi onun görev alanıdır...devletin her birimi koordineli olup her birimi kendi alanında görevini yapmalıdır... ben böyle basit yönetilen icraatları millet olarak haketmediğimizi düşünüyorum, herkes işini yapacak, bu çok açık... eğer görevini yapsa ülkeye yetecek üretim fiyat istikrarı içinde yapılırdı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "40bin Ton Patates ve 10bin Ton Kuru Soğan Alımı Yaptık"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt