PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "Ülkenin ithal tohum firmaları tarafından sarıldığı kuyruklu yalandır"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1417866" data-attributes="member: 77792"><p>Neremle gülsem bilemedim valla gülerken zart zurt sesler geliyor varın siz anlayın neremle güldüğümü vallahi de billahi de akıl tutulması yaşıyorum Pioneer limagrin sygenta ayçiçek dekalp mısır buğdayda Rus Ukrayna İtalya buğdayları yumuşak buğdayda Fransız buğdayları var mı daha ötesi sebze meyve siz düşünün ceviz aranyo falan artık ne diyim bir yabancı tohum genini alıp iklime göre ıslah etmek bizim tohumumuz yapar mı acaba şaka bu bakan var ya benim artık bakan deyince aklıma gelen tek şey var Aynaya Bakan : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1417866, member: 77792"] Neremle gülsem bilemedim valla gülerken zart zurt sesler geliyor varın siz anlayın neremle güldüğümü vallahi de billahi de akıl tutulması yaşıyorum Pioneer limagrin sygenta ayçiçek dekalp mısır buğdayda Rus Ukrayna İtalya buğdayları yumuşak buğdayda Fransız buğdayları var mı daha ötesi sebze meyve siz düşünün ceviz aranyo falan artık ne diyim bir yabancı tohum genini alıp iklime göre ıslah etmek bizim tohumumuz yapar mı acaba şaka bu bakan var ya benim artık bakan deyince aklıma gelen tek şey var Aynaya Bakan : ) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Bakan Bekir Pakdemirli: "Ülkenin ithal tohum firmaları tarafından sarıldığı kuyruklu yalandır"
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt