PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Fakıbaba: Tarım Liseleri ve Üniversiteleri Kurulacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1159406" data-attributes="member: 77697"><p>Yok abi bizde hic tarımcı hayvancı yok ailede oldu bitti sehirde yasariz ama ben tutturdum zootekni okuyacam hayvancilik yapacam dedim annemde babamda arkamdalar şukur Allaha 16 yasindayim herkes garipsiyor ama ailem destekci. Evladının ciftci olmasıni istemeyenler kibirli insanlar evladina ciftcilik gibi serefli bir meslegi yakistiramayanlar. Sehirdeki islerde haram cok cabuk bulasiyor. Bankacı olsaniz modern duzen tefecisi olan bankaların faiz gibi haram bir viruse bulasmasinda hizmet gösteriyorsunuz bu basit bir ornek. Baska ornek derseniz icki satan bakkal marketlerde calışsanız gene o adamlara hizmet etmis olacaksiniz. Nice örnekleri var da saymıyorum birinin meslegine hakaret ederim kazara saygısızlık olmaz. Ama ciftcilik en helâl en masum islerden birisi. Eger biri evladina bu serefli meslegi yakistiramiyorsa (kendi ciftciyse bile) bunun tek sebebi kibirdir.</p><p> Kalbinde zerre kibir bulunduran cennete giremez (Hz. Muhammed s.a.v)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1159406, member: 77697"] Yok abi bizde hic tarımcı hayvancı yok ailede oldu bitti sehirde yasariz ama ben tutturdum zootekni okuyacam hayvancilik yapacam dedim annemde babamda arkamdalar şukur Allaha 16 yasindayim herkes garipsiyor ama ailem destekci. Evladının ciftci olmasıni istemeyenler kibirli insanlar evladina ciftcilik gibi serefli bir meslegi yakistiramayanlar. Sehirdeki islerde haram cok cabuk bulasiyor. Bankacı olsaniz modern duzen tefecisi olan bankaların faiz gibi haram bir viruse bulasmasinda hizmet gösteriyorsunuz bu basit bir ornek. Baska ornek derseniz icki satan bakkal marketlerde calışsanız gene o adamlara hizmet etmis olacaksiniz. Nice örnekleri var da saymıyorum birinin meslegine hakaret ederim kazara saygısızlık olmaz. Ama ciftcilik en helâl en masum islerden birisi. Eger biri evladina bu serefli meslegi yakistiramiyorsa (kendi ciftciyse bile) bunun tek sebebi kibirdir. Kalbinde zerre kibir bulunduran cennete giremez (Hz. Muhammed s.a.v) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Fakıbaba: Tarım Liseleri ve Üniversiteleri Kurulacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt