PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Yumaklı: Türkiye Tarımında Planlı Üretim Atılımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1475015" data-attributes="member: 59451"><p>Şu haberin altına, bu devalüasyon enflasyon ortamında zamanı gelince yazacağım dedim, dün 8 aralık 2024 bütçe görüşmelerinde bakan Cevdet Yılmaz 2024 yılında tarım sektörünün yüzde -12.7 küçüldüğünü söyledi, onu yapacağız bunu yapacaz lafları havada kaldı, küçülme demek ne demek, bu oran dünyanın en yüksek küçülme oranı, ekonomi yüzde 3,5 büyürken, bütün sektörler büyürken, tarım sektörü devasa küçülmüş, adeta tek başına devalüasyon enflasyon ortamının faturasını ödemiş, bu revamı şimdi iman gücüyle üretim yapıp 2023 yılında avrupada tarımsal hasılada 1. olan tarım sektörüne?, Tarım sektörü bu kadar korumasız bu kadar hesapsız bu kadar plansızmı? canı isterse birinci oluyor, canı isterse küçülüyormu? Yoksa hep faturamı ödüyor? Yada tarım sektörü bilinçli olarak tırpanlanıyormu? Bu kadar devasa bir küçülme neyin nesi şimdi? Büyüme stratejisinde hep devasa küçülmeler tarım sektöründe olacaksa, nasıl planlama yaptınız ülkenin büyüme stratejisinde, her şey boş lakırdı olarak kaldı, zaten bitik üreticiyi gömmediğinizin sebebi hala uyanamadı duruma değilmi? Gerçi uyansa ne olacak bir önemi yok sıfır etkisi olurdu, oh ne güzel dünya ekonomileri büyüyormuş yüzde 3,5.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1475015, member: 59451"] Şu haberin altına, bu devalüasyon enflasyon ortamında zamanı gelince yazacağım dedim, dün 8 aralık 2024 bütçe görüşmelerinde bakan Cevdet Yılmaz 2024 yılında tarım sektörünün yüzde -12.7 küçüldüğünü söyledi, onu yapacağız bunu yapacaz lafları havada kaldı, küçülme demek ne demek, bu oran dünyanın en yüksek küçülme oranı, ekonomi yüzde 3,5 büyürken, bütün sektörler büyürken, tarım sektörü devasa küçülmüş, adeta tek başına devalüasyon enflasyon ortamının faturasını ödemiş, bu revamı şimdi iman gücüyle üretim yapıp 2023 yılında avrupada tarımsal hasılada 1. olan tarım sektörüne?, Tarım sektörü bu kadar korumasız bu kadar hesapsız bu kadar plansızmı? canı isterse birinci oluyor, canı isterse küçülüyormu? Yoksa hep faturamı ödüyor? Yada tarım sektörü bilinçli olarak tırpanlanıyormu? Bu kadar devasa bir küçülme neyin nesi şimdi? Büyüme stratejisinde hep devasa küçülmeler tarım sektöründe olacaksa, nasıl planlama yaptınız ülkenin büyüme stratejisinde, her şey boş lakırdı olarak kaldı, zaten bitik üreticiyi gömmediğinizin sebebi hala uyanamadı duruma değilmi? Gerçi uyansa ne olacak bir önemi yok sıfır etkisi olurdu, oh ne güzel dünya ekonomileri büyüyormuş yüzde 3,5. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Yumaklı: Türkiye Tarımında Planlı Üretim Atılımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt