PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Yumaklı: Türkiye Tarımında Planlı Üretim Atılımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1475138" data-attributes="member: 59451"><p>Mısır şurubu kullanımı çok yüksek, doktorlar şeker hastalığının çok aşırı artışını konuşuyor, gençler bile 17 yaşında hasta oluyor doktorluk oluyor, sebebide ambalajlı ürünler, hastanede hemşire bile bana diyorki sakın ambalajlı ürün yemeyin.</p><p></p><p> Gıda sanayiinde mısır şurubu ucuz ve kullanımı çok aşırı artış oldu ve çok basit çok ucuz, tankerle bisküvi kek fofret gazoz içeçek fabrikasına geliyor hoop sıvı halde tanka alınıp direk otımatik reçetelere çekiyor makinalar üretim yapıyor, şekerle kimse uğraşmıyor, işçilikten paradan herşeyden kârlı mısır şurubu kullanmak, sanayici bundan vazgeçmez artık, ancak gelişmiş toplumlardaki gibi bilinçli tüketim olursa, hemşirenin dediği tüketiciler olarak ambalajlı ürün ve mısır şurubu kullanılan içecekleri tüketmezsek, pancar şekerinden yapılan ürünlere yönelirsek, yani tüketici belirleyici olursa, mısır ekilişinin önüne geçilir, geçilmezse zaten yeraltı suyu diye bişeyde kalmayacak az kaldı bozkır köylerinden susuzluktan köyü terketmeler kalıcı göçler başlaması çok yakındır, suyun olmadığı yerde ne hayvan yaşar ne insan.</p><p></p><p> Fakat ne yazıkki, tüketicinin en bilinçsizi bizim ülkemizde, bu yüzden olacakların önüne geçilmesi ihtimali yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1475138, member: 59451"] Mısır şurubu kullanımı çok yüksek, doktorlar şeker hastalığının çok aşırı artışını konuşuyor, gençler bile 17 yaşında hasta oluyor doktorluk oluyor, sebebide ambalajlı ürünler, hastanede hemşire bile bana diyorki sakın ambalajlı ürün yemeyin. Gıda sanayiinde mısır şurubu ucuz ve kullanımı çok aşırı artış oldu ve çok basit çok ucuz, tankerle bisküvi kek fofret gazoz içeçek fabrikasına geliyor hoop sıvı halde tanka alınıp direk otımatik reçetelere çekiyor makinalar üretim yapıyor, şekerle kimse uğraşmıyor, işçilikten paradan herşeyden kârlı mısır şurubu kullanmak, sanayici bundan vazgeçmez artık, ancak gelişmiş toplumlardaki gibi bilinçli tüketim olursa, hemşirenin dediği tüketiciler olarak ambalajlı ürün ve mısır şurubu kullanılan içecekleri tüketmezsek, pancar şekerinden yapılan ürünlere yönelirsek, yani tüketici belirleyici olursa, mısır ekilişinin önüne geçilir, geçilmezse zaten yeraltı suyu diye bişeyde kalmayacak az kaldı bozkır köylerinden susuzluktan köyü terketmeler kalıcı göçler başlaması çok yakındır, suyun olmadığı yerde ne hayvan yaşar ne insan. Fakat ne yazıkki, tüketicinin en bilinçsizi bizim ülkemizde, bu yüzden olacakların önüne geçilmesi ihtimali yok. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Bakan Yumaklı: Türkiye Tarımında Planlı Üretim Atılımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt