PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BAL KABAĞI ACİL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1267691" data-attributes="member: 76199"><p>2*2 metre olacak şekilde ve her ocakta 2 bitki olacak şekilde ekilirse dekara 250 ocak*2:500 çekirdek gerekir.</p><p>Ocaklara yanmış sığır gübresi 2 kg koyulursa iyi olur.Toprak sıcaklığı 10 C olursa çıkış sağlanabilir.</p><p>Torf kullanıp viyolde fide yetiştirmek daha iyi olur.20 dekara 10 000 fide gerekir.</p><p>Kabağın çeşitleri mevcuttur.Turuncu renkli iç ve kabuğu olan bal kabağı, ak kabak dediğimiz gri kabuklu kırmızı içi olan kabaktır.Ak kabağında cinsleri vardır, Çerkes kabağı daha sıkı ve biraz küçük olur.Biz aroması iyi olduğu için Çerkes kabağı çeşidini ve turuncu bal kabağı ekimi yaparız.</p><p> Ocaklara fideler dikilince bir su bardağı 20.20 taban gübresi 10 cm çevresine serpiştirilir, köken atmadan öncede nitrat gübresi verilir.Don olaylarından korumak için fidelerin üstü naylonla kapatmak gerekir.</p><p> İçi gof ve hafif olan kabaklar fireye ayrılır.Gübrelemenin dikkatli yapılması gerekir.</p><p> Köken 2 döküm yaptıktan sonra yan ve uç dallar koparılır.</p><p> Arazide fare olursa kabakları kemirir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1267691, member: 76199"] 2*2 metre olacak şekilde ve her ocakta 2 bitki olacak şekilde ekilirse dekara 250 ocak*2:500 çekirdek gerekir. Ocaklara yanmış sığır gübresi 2 kg koyulursa iyi olur.Toprak sıcaklığı 10 C olursa çıkış sağlanabilir. Torf kullanıp viyolde fide yetiştirmek daha iyi olur.20 dekara 10 000 fide gerekir. Kabağın çeşitleri mevcuttur.Turuncu renkli iç ve kabuğu olan bal kabağı, ak kabak dediğimiz gri kabuklu kırmızı içi olan kabaktır.Ak kabağında cinsleri vardır, Çerkes kabağı daha sıkı ve biraz küçük olur.Biz aroması iyi olduğu için Çerkes kabağı çeşidini ve turuncu bal kabağı ekimi yaparız. Ocaklara fideler dikilince bir su bardağı 20.20 taban gübresi 10 cm çevresine serpiştirilir, köken atmadan öncede nitrat gübresi verilir.Don olaylarından korumak için fidelerin üstü naylonla kapatmak gerekir. İçi gof ve hafif olan kabaklar fireye ayrılır.Gübrelemenin dikkatli yapılması gerekir. Köken 2 döküm yaptıktan sonra yan ve uç dallar koparılır. Arazide fare olursa kabakları kemirir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BAL KABAĞI ACİL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt