PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Balıkesir bölgesi Andino buğday ve 6 sıralı ramata arpa..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1285112" data-attributes="member: 54456"><p>Andinoda görüntü çok iyi.Başaklar dolgun bakalım ne olacak.Ramata bu sene olmadı nedense.Ya bende bir terslik var yada gübrelemede.Komşum daha önce hep buğday ekerdi bu sene ramatayı ekti kök gübresi bile atmadı 15kg üre 15 kg nitrat attı 550 kg verim aldı kıraç yerden.Ben 6 senedir üst üste hep arpa ektim bu sene 400 kg ortalamada kaldım.Ben kök gübresi kullandım 20 kg 20-20 kükürtlü. tek seferde 20 kg üre nitrat atmadım.Bundan sonra 15 üre 15 nitat şeklinde gübreleme yapacam .Arpa kardeşlenme yapmamış fazla.Bunu kök gübresini mana buluyorum.Tohumda sertifikalı idi ama hayırlısı .205 dekar yerden 82 ton arpa aldım allah bereket versin...62 dekar andino buğdayım var onuda 2 güne biçecem hayırlısı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1285112, member: 54456"] Andinoda görüntü çok iyi.Başaklar dolgun bakalım ne olacak.Ramata bu sene olmadı nedense.Ya bende bir terslik var yada gübrelemede.Komşum daha önce hep buğday ekerdi bu sene ramatayı ekti kök gübresi bile atmadı 15kg üre 15 kg nitrat attı 550 kg verim aldı kıraç yerden.Ben 6 senedir üst üste hep arpa ektim bu sene 400 kg ortalamada kaldım.Ben kök gübresi kullandım 20 kg 20-20 kükürtlü. tek seferde 20 kg üre nitrat atmadım.Bundan sonra 15 üre 15 nitat şeklinde gübreleme yapacam .Arpa kardeşlenme yapmamış fazla.Bunu kök gübresini mana buluyorum.Tohumda sertifikalı idi ama hayırlısı .205 dekar yerden 82 ton arpa aldım allah bereket versin...62 dekar andino buğdayım var onuda 2 güne biçecem hayırlısı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Balıkesir bölgesi Andino buğday ve 6 sıralı ramata arpa..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt