balıkesir-kepsut tarım fuarı

arkadaşlar fuarı biraz gezdik, zaten katımcı firma az,misafir çoktu. bukadar çekebildim. birtanede deutz videosu var onuda yakında paylaşırım.iyi seyirler

Ynt: balıkesir-kepsut tarım fuarı

birkaç firma vardı abi, elibollar - ürünal birde yerel imalatçılar ve esnaflar vardı. ünlü pulluk satıcısı vardı önünde satandart 3 pulluk vardı :)

Mahmutt link=topic=63410.msg712503#msg712503 date=1362333159' Alıntı:
Kısmet 55 ' e turboyu kim taktırmış abi? Resimler için teşekkürler.. :)
bundan sonra turbo+ıntercool olarak üretilecekmiş.
tavaslı_okan link=topic=63410.msg712495#msg712495 date=1362332824' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler... köpekli adam denizli den gelme galiba...
hayır balıkesirliymiş. :)

alipasalierkan link=topic=63410.msg712512#msg712512 date=1362333801' Alıntı:
Güzel paylaşım...
:)
MasseyFerguson 265 link=topic=63410.msg712513#msg712513 date=1362333928' Alıntı:
Güzel paylaşım :) Mf falan yokmuydu şöyle yeni serilerinden :)
yok beyav 10 dekar alanı kapatmayacak bi fuardı.. ilçedeki bayii ler dükkanlarındaki motorları getirmişler.. erkunt - johndeere - hattat - deutz same :)

aksazli link=topic=63410.msg712516#msg712516 date=1362334246' Alıntı:
:) yok beyav 10 dekar alanı kapatmayacak bi fuardı.. ilçedeki bayii ler dükkanlarındaki motorları getirmişler.. erkunt - johndeere - hattat - deutz same :)

Küçük fuar olmuş o zaman. Marka sahipleri birbiriyle idaalaşmadılarmı hiç :D (yok benimki daha az yakar yok benimki daha güçlü) gibi :D

john deere nin arka ekipman tarafı 1950 li li yıllarda bile donanımsız duruyo o ne öyle yav

bu arada ellerine sağlık..

Birisi Bizim İçin DENİZLİ limi demiş, başka birisi de yok Balıkesirli demiş. Konuya açıklık getirelim.
Şahsım Aslen Denizlili olup Balıkesir ' de de yerim var. Köpeklerimizin Koyunlarımızın bir kısmı Denizli ' de bir kısmı da Balıkesir ' dedir.
Balıkesirli değilim. Zaten olmak istesem de kabul etmiyorlar. : ' ( Bir noktaya geldik mi Sen Balıkesirli değilsin diyorlar. Memleket çocuğu değilmişiz ! Garip bir durum. Hakkarili Karslı akraba olur Biz yabancı..

Bozkırların Efendileri link=topic=63410.msg712647#msg712647 date=1362346218' Alıntı:
Birisi Bizim İçin DENİZLİ limi demiş, başka birisi de yok Balıkesirli demiş. Konuya açıklık getirelim.
Şahsım Aslen Denizlili olup Balıkesir ' de de yerim var. Köpeklerimizin Koyunlarımızın bir kısmı Denizli ' de bir kısmı da Balıkesir ' dedir.
Balıkesirli değilim. Zaten olmak istesem de kabul etmiyorlar. : ' ( Bir noktaya geldik mi Sen Balıkesirli değilsin diyorlar. Memleket çocuğu değilmişiz ! Garip bir durum. Hakkarili Karslı akraba olur Biz yabancı..
ben broşürünüzde balıkesir yazıyor diye balıkesirlisiniz sanmıştım.. :)

Bozkırların Efendileri link=topic=63410.msg712647#msg712647 date=1362346218' Alıntı:
abi ben seni geçen seneki denizli tarım fuarından biliyorum çökelezin eteğinden geldim demiştin ordan biliyorum köpeklerin çok güzel abi...