PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
balya makinası için ideal traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1272761" data-attributes="member: 80552"><p>Eğer bu sayacağım modellerin temizi bulunursa hiç düşünülmeden alınmalı Kullanan arkadaşlar bilirler Çok az yakan Masrafsız ve gücünün hakkını fazlasıyla veren bi traktör. </p><p>Landini 7860. Tam 4x 78 hp gücünde turbo koyularak gücünü 95 hp ye kadar arttirabilirsiniz fiat ın her traktöründen az yakar buna emin olabilirsiniz. Biz ilk landiniyi 1997 de aldık 7860 tı 19100 saat hiç anahtar deymeden kullandık yağ yakma üfleme vs hiç bisey yoktu frenlerine ayar bile yapılmadı.</p><p>Landini 8860 kesinliklikle tavsiye ederim ikinci landinim ise 8860 12000 saat kullandık 7 bin saatte debriyaj degiştirdik sebebi işlerimiz çok agır çift siralı slaj fındik harmanı hafriyat tesviye tarla isleri vs traktörle her akla gelecek her işi yaparız 1 sezonda 900 saate yakın çalısır bizde 1 traktör. Üçüncü landinim yine 8860 suan 11 bin saatte arızasız kullanıyorum onuda Yakıtta üzerine tanımam ne fiat ne kubota Benim için fasafiso Denemek isteyen 90 hp her marka traktorle eşit sartlarda deneyebiliriz.</p><p>Landini8865 </p><p>Bu seri turbolu ama 8860 kadar tutulmadı ama aynı kalite motor olarak 93 95 hp olarak sundular turkiye pazarına 8865 temiz olursa tavsiye ederim.</p><p>Power farm landinileri tavsiye ederim ama bu saydığım modeller kadar az yakmaz powerfarm ama sade traktör 5h serisi.gibi elektronik değil. Landini traktörlerini Kullanan arkadaşlar bilirler Landininin Arkası fiat tır. Kuyruk milinde çok başarılı</p><p>Car lı oldukları için cekişte çok ustün performans veriyor.</p><p></p><p>Bide bi konu yanlış anlaşildı sanırsam saman değil ot balyasında 45 litre yakıt yaktim ayriyeten 74 km artı 12 km yol ile birlikte.</p><p>12 km olan kısım bolu dağı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1272761, member: 80552"] Eğer bu sayacağım modellerin temizi bulunursa hiç düşünülmeden alınmalı Kullanan arkadaşlar bilirler Çok az yakan Masrafsız ve gücünün hakkını fazlasıyla veren bi traktör. Landini 7860. Tam 4x 78 hp gücünde turbo koyularak gücünü 95 hp ye kadar arttirabilirsiniz fiat ın her traktöründen az yakar buna emin olabilirsiniz. Biz ilk landiniyi 1997 de aldık 7860 tı 19100 saat hiç anahtar deymeden kullandık yağ yakma üfleme vs hiç bisey yoktu frenlerine ayar bile yapılmadı. Landini 8860 kesinliklikle tavsiye ederim ikinci landinim ise 8860 12000 saat kullandık 7 bin saatte debriyaj degiştirdik sebebi işlerimiz çok agır çift siralı slaj fındik harmanı hafriyat tesviye tarla isleri vs traktörle her akla gelecek her işi yaparız 1 sezonda 900 saate yakın çalısır bizde 1 traktör. Üçüncü landinim yine 8860 suan 11 bin saatte arızasız kullanıyorum onuda Yakıtta üzerine tanımam ne fiat ne kubota Benim için fasafiso Denemek isteyen 90 hp her marka traktorle eşit sartlarda deneyebiliriz. Landini8865 Bu seri turbolu ama 8860 kadar tutulmadı ama aynı kalite motor olarak 93 95 hp olarak sundular turkiye pazarına 8865 temiz olursa tavsiye ederim. Power farm landinileri tavsiye ederim ama bu saydığım modeller kadar az yakmaz powerfarm ama sade traktör 5h serisi.gibi elektronik değil. Landini traktörlerini Kullanan arkadaşlar bilirler Landininin Arkası fiat tır. Kuyruk milinde çok başarılı Car lı oldukları için cekişte çok ustün performans veriyor. Bide bi konu yanlış anlaşildı sanırsam saman değil ot balyasında 45 litre yakıt yaktim ayriyeten 74 km artı 12 km yol ile birlikte. 12 km olan kısım bolu dağı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
balya makinası için ideal traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt