PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Neden Alınma"ma"lı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aytac" data-source="post: 1406825" data-attributes="member: 78283"><p>Akif ve aenema'nın yazışlarından belli düzgün insanlar oldukları. İnsanlık mala bağladı. Balyayı, çiftçiliği, biçeri falan geçin. En basit konularda bile samimiyetsizlik, kalitesizlik tokat gibi yüzüne çarpıyor insanın. </p><p></p><p>Lisanslı depoya buğday dökeceğim. Bir kamyon Esperia döktüm. Anadolu kırmızı sert 2. sınıf. Sorun yok. Dedim ki müdüre, ikinci kamyon Renata/Esperia karışık gelecek. Sorun yok, dedi. İkisi de sert, aynı sınıf buğday. Ama kamyoncuyu ikna edemiyorum. Dökerken ben orada olmuyorum, kamyoncuya soruyorlar cinsini. Esperia/Renata karışık de diyorum. Yok sen boşver karıştırma diyor. Esperia diyeceğim. </p><p></p><p>İyi de buğday karışık. Neden Esperia diye "kakalayacaksın"? Ki müdür demiş kabul edeceğim diye. Gitmiş Esperia demiş. Analiz geldi, Diğer Buğday. Pirincin taşını ayıklayana kadar bir saat uğraştım.</p><p></p><p>Duyuyorum, yumuşak buğdayı sert diye "kakalamış" biri. Gururla anlatıyor. </p><p></p><p>Olmaz abiler. Olmuyor da.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aytac, post: 1406825, member: 78283"] Akif ve aenema'nın yazışlarından belli düzgün insanlar oldukları. İnsanlık mala bağladı. Balyayı, çiftçiliği, biçeri falan geçin. En basit konularda bile samimiyetsizlik, kalitesizlik tokat gibi yüzüne çarpıyor insanın. Lisanslı depoya buğday dökeceğim. Bir kamyon Esperia döktüm. Anadolu kırmızı sert 2. sınıf. Sorun yok. Dedim ki müdüre, ikinci kamyon Renata/Esperia karışık gelecek. Sorun yok, dedi. İkisi de sert, aynı sınıf buğday. Ama kamyoncuyu ikna edemiyorum. Dökerken ben orada olmuyorum, kamyoncuya soruyorlar cinsini. Esperia/Renata karışık de diyorum. Yok sen boşver karıştırma diyor. Esperia diyeceğim. İyi de buğday karışık. Neden Esperia diye "kakalayacaksın"? Ki müdür demiş kabul edeceğim diye. Gitmiş Esperia demiş. Analiz geldi, Diğer Buğday. Pirincin taşını ayıklayana kadar bir saat uğraştım. Duyuyorum, yumuşak buğdayı sert diye "kakalamış" biri. Gururla anlatıyor. Olmaz abiler. Olmuyor da. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Balya Makinası Neden Alınma"ma"lı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt