PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balya - Saman fiyatları yükselir mi düşer mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1350517" data-attributes="member: 25349"><p>Şu anda kilosu 80 kuruş.Balyası 16-17 liraya gelir.</p><p>Benim sapım balyalanmış halde depoda.Sap artık buğday tarlasının ikinci geliri, biçme karşılığı biçerciye yada bana baharda teklif edildiği gibi sulama parası karşılığı sucuya bırakılabilecek bir madde değil.Buğday gelir gider hesabında ve diğer kültür bitkileriyle karşılaştırmada önemli bir parametre.</p><p>Ben kimsenin sapını alıp stoklamadım, kendi emeğim olan buğdayın yan geliri.Zarar yada kazancı bana ait.</p><p>Eski devirler yok,emeğimizin ve koyduğumuz sermayenin karşılığını almak için kıyasıya mücadele var.Rantiye yada stokçu değil üreticiyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1350517, member: 25349"] Şu anda kilosu 80 kuruş.Balyası 16-17 liraya gelir. Benim sapım balyalanmış halde depoda.Sap artık buğday tarlasının ikinci geliri, biçme karşılığı biçerciye yada bana baharda teklif edildiği gibi sulama parası karşılığı sucuya bırakılabilecek bir madde değil.Buğday gelir gider hesabında ve diğer kültür bitkileriyle karşılaştırmada önemli bir parametre. Ben kimsenin sapını alıp stoklamadım, kendi emeğim olan buğdayın yan geliri.Zarar yada kazancı bana ait. Eski devirler yok,emeğimizin ve koyduğumuz sermayenin karşılığını almak için kıyasıya mücadele var.Rantiye yada stokçu değil üreticiyiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Balya - Saman fiyatları yükselir mi düşer mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt